Mire se ju gjeta!
Jam Shqipetar qe jetoj Jashte shtetit dhe merrem me muzik. Mendova to krijoj nje post per Shqipetaret neper bote qe te bashkohen the te japin ide per kenge qe ka lidhje me Shipet.
Ku jeni Shqipe?

Rreth meje:
Kam Krijuar 1 Synthwave-dance kenge qe eshte e mundur ne Aplle music, Amazon music etc.
Plus nje sa e bra para disa oresh she eshte ne link me poshte. Kenga eshte Catchy moderne , nje lloj stili i ri.
Shpresoj tju pelqej.
Falemnderit

https://soundcloud.com/yllikume/red-black?si=0572deaa75ed4a9f89304f3c9146cb6f&utm_sour ce=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_s haring