Fotot e çmendura tregojnë varkën duke u fundosur, rrufeja godet Statujën e Lirisë gjatë stuhisë së egër në NY
Nga Isabel Keane
Publikuar 4 Prill 2024, 10:07 ET
Rrufeja godet Statujën e Lirisë, e kapur nga fotografi Dan Martland më 3 prill 2024
@DanTVusa/X
Anija, pranë plazhit Manhattan në Brooklyn, mezi mund të shihet duke dalë nga poshtë ujit ndërsa valët përplasen në të nga të gjitha këndet.
Një tjetër klip tregon një pemë të madhe që u rrëzua mbi një makinë të mërkurën në West 102nd Street në Manhattan, duke gërryer trungun e saj. Xhami i thyer nga xhami i pasmë i makinës mund të shihet i shpërndarë nëpër rrugë.
Një makinë u shtyp nga një pemë e rrëzuar në Upper West Side.
Maris nëpërmjet Storyful
Pema masive e rrëzuar, e mbuluar me lule të bukura të bardha, gjithashtu mbylli plotësisht rrugën për trafikun pasi shtrihej tërësisht përtej rrugës.
Fotot e pabesueshme të marra gjatë stuhisë së së mërkurës treguan gjithashtu rrufe që dukej se godiste pishtarin e Statujës së Lirisë.
⚡️“She’s Electric”⚡️
— Dan Martland (@DanTVusa) April 3, 2024
This afternoons passing storm didn’t disappoint. The #StatueOfLibery getting zapped by a bolt of #Lightning #storm #weather #NYC pic.twitter.com/JYawKFVXXw
Kushtet e stuhishme, ku erërat arritën deri në 60 mph, gjithashtu shkaktuan që shtyllat e shërbimeve në qytetin e Nju Jorkut dhe periferitë përreth të lëkunden në mënyrë të rrezikshme nga era.
Video nga Hackettstown tregon policinë duke iu përgjigjur një shtylle shërbimi që zhytet poshtë e më poshtë drejt tokës ndërsa erërat 50 mph tronditën linjën e energjisë.
Mijëra njerëz në Nju Jork, Nju Xhersi dhe Konektikat ishin pa energji të enjten në mëngjes pas stuhisë së dëmshme.
Një pemë e rrëzuar në Van Cortlandt Park South pranë Gouverneur Avenue në Bronx, NY më 3 prill 2024.
Christopher Sadowski
Rreth orës 8:30 të mëngjesit kishte 22,000 klientë në New Jersey dhe 50,000 në të gjithë shtetin e Nju Jorkut pa energji elektrike, duke përfshirë gati 12,000 në Westchester County. Pak më shumë se 6,000 klientë ishin pa energji në Connecticut, sipas poweroutage.us.
Deri të enjten në mëngjes, stuhia kishte marrë fund kryesisht, me Shërbimin Kombëtar të Motit që raportoi se "disa breza të fundit shiu, të përziera ose kryesisht me borë të dobët në brendësi, do të vazhdojnë këtë mëngjes".
"Disa dushe janë të mundshme këtë pasdite dhe në mbrëmje," vuri në dukje agjencia.
Burimi: NY POST
Krijoni Kontakt