“Ndodh qe kaniher skam as cka me hanger”/Familja nga Prishtina në gjendje të rëndë
“Ndodh qe kaniher skam as cka me hanger”/Familja nga Prishtina në gjendje të rëndë
“Qit lope e kam si qiken tem”/Lokja nga Lipjani merr bakllavë dhuratë per festen e Bajramit
“O jam gzu qaq fort bre”/Bacit nga Klina ia ndreqin shtëpinë dhe një banjo/Nuk kishte as ku të lahej
“Autolarje nuk kam une, 800€ faturen e ujit ma kane pru”/Lokja nga Ferizaji me ankesa
“Spo muj me besu”/Moment gëzimi, nuk kishin as banjo për pastrim/ Rehatohen në banesë të re
“O ta hangsha zemren”/Lokja nga Veterniku e vetmuar pa askënd
“Zoti ju rujt qe po vini me na pa”/Te moshuarit nga Rahoveci vizitohen nje ditë para Bajramit
“Pasha Zoten 50 cent nuk m’i bjen djali”/Çifti nga Sllatina në gjendje të rëndë
Nji fjale e urte popullore Thote: Bej mir e gjuaje ne Det, e mira del nga deti e vjen te ti
“Lum bafshi qe jeni ardh me luge dukatit hangshin ata”Familja nga Podujeva befasohet nga mërgimtarët
“Me kove lahem, ver e dimer”/ I Moshuari që jeton në shtëpi të djegur nga rryma elektrike
“Zoti i gzofte mergimtaret”/Familja nga Vushtrria në kushte të rënda jetese
“Shum jam krenar qe kam luftu n’Kosove”/I moshuari nga Tetova në gjendje të rëndë
“Fmit i kam nal prej shkolle per shkak kushteve”/Familja nga Kumanova në gjendje të rëndë
Reja e vllaut mka perzan prej shpije/Qe 15 vjet jam vet qitu”-Plaku nga Prishtina jeton në mjerim
“Keni ba sevap te madh qe jeni ardh/ Lokja mes lotësh rrëfen se si u rrit jetime
“Me zor jam tu jetu”/Plaku nga Kumanova befasohet nga mërgimtarët
“Veç kur t’na bjen shpija mbi kry”/Familja nga Kolovica në gjendje të rëndë
“Nje banjo kam nevoj me ma ndreq”/Lokja nga Gostivari me kërkesë për donatorët
“Kojshit na lajn me shfrytzu banjon”/Çifti nga Mitrovica që jetojnë në bodrum
Krijoni Kontakt