“Nashta qit Ramazan vin e shtrojna sofren mire”Familja nga Prishtina që jeton në baraka
“Nashta qit Ramazan vin e shtrojna sofren mire”Familja nga Prishtina që jeton në baraka
“Ku me shku me djem ne dite te sotit” Çifti i moshuar nga Prizreni që jetojnë të vetëm
“Zor qe t’flasin fmija sot”Çifti nga Mitrovica që jetojnë në gjendje të mjerueshme
“Me hekra tu punu qishtu”/Familja 14-anëtarëshe befasohet nga mërgimtarët
“Çuditen me mu, sa paster e maj” /Lokja nga Prishtina që jeton e vetme
“Pom doket sikur jam kane i dekt e jam ngjall”/Nga Barakat në banesë të re, familja i gëzohet lajmit
“Na knaqe kit Ramazan”/Punëtorët e pazarit vishen bukur, dhe marrin dhurata nga mërgimtarët
“Prej bajramit t’kalun, s’na kan qel deren”/Familja nga Rahoveci befasohet nga mërgimtarët
Une e di çka heku vet”/I moshuari nga Podujeva që jeton i vetëm
“12 fmi i kam, me djem hiq nuk rrim”/70-vjeçari i cili jeton në barakë
“Moti s’jena knaq qishtu”/Punëtorët e pazarit në Lipjan, vishen bukur dhe blejnë vet ushqim
“Kajher tham qe s’egzistojna hiq, s’vjen kush”/Familja 5-anëtarëshe nga Gjakova
“7 veta jetojm qitu krejt”/Djali i dëshmorit nga Tropoja, në kushte të rënda jetese
Mas shumti kem nevoj per shpi”/Gruaja nga Suhareka shpërthen në lot nga gëzimi
“Po mdoket si me lind per s’dyti her”/Djaloshit të dëshmorit i dërgojnë 1000€ dhe i gjejnë banesë
“Qe qitu pastrohemi, skem as banjo, me pas mem hek prej qitu/Gruaja nga Klina në gjendje të rëndë
“Shum m’keni pru/1 maqin e teshave mu ka prish”Plaku nga Skenderaji që jeton i vetëm
“As miell nuk kemi/komandantat nuk vijne kurre”/Veterani, baba i 6-fëmijëve përlotet nga gëzimi
“Veç 100 euro i marrim”/Gruaja nga Klina në lot gëzimi, befasohet nga mërgimtarët
“Mos me kane qita donator problem ish kane”/Familja 18-anëtarëshe me 16 fëmijë
Krijoni Kontakt