“As shpija s’është e jona” Familja nga Klina befasohet nga mërgimtarët
“As shpija s’është e jona” Familja nga Klina befasohet nga mërgimtarët
“1 javë t’kam prit” I blejnë televizorin, i paguajnë banimin/ Gruaja nga Shqipëria, jeton në Ferizaj
“Kerkush s’ma qel derën”Lokja nga Skënderaji fillon të qajë nga gëzimi
“Bash pram tkam pa ty/ Nera ju rrit mërgimtarëve”Çifti nga Podujeva befasohen nga mërgimtarët
"Qysh me dek pa m'pa kerkush, jetim.. 😥😥 Mes lotësh plaku tregon për jetën e tij si i vetmuar
"Ni punë me ma gjet dikush"18 anëtarë në familje jetojnë vetëm në një sallon - Babai i 14 fëmijëve!
"Kurrë sma qel derën kush"Plaku nga Deçani i cili jeton i vetëm në shtëpinë e zbrazët
“Kthejav hakun prindve”Vizitë Bacit në shtëpinë e të moshuarve, merr dhuratë dhe gëzohet shumë!
“I kom ru prindt, e nuk jam martu”Gruaja e moshuar nga Istogu e cila jeton e vetme
“Edhe naj dit duhet me lan shpin se e vllaut eshte” Burri nga Istogu i interesuar që të gjej punë
“Vet i laj teshat, vet krejt”77-vjeçari nga Gjilani i cili jeton i vetëm
“Nji dollap t’vogel me ma ble”/Kërkesa e gruas nga Deçani që jeton e vetme
“Zoti qabe ua baft”/Çifti i moshuar i pret mysafiret me çaj
“Hallall u koft”/ Çifti i moshuar nuk i ndalin lotët nga gëzimi
“Pa hanger pa pi po rri, vec fmit me i rehatu”/Familja 5-anëtarëshe që jeton në barakë
“As miell nuk kena” Familja 11-anëtarëshe nga Peja befasohen nga mërgimtarët
“Sakat jam, apet shkoj n’luft/Rrymën ma kan nal” Ish Ushtari i UÇK-së, përlotet nga emocionet
“Po duhet me i ba hyzmet”Plaku nga Malisheva
“Na pshtoi Gurbeti”/ I moshuari fillon të qajë kur i përmenden mërgimtarët
“E nisem shpin per djemt, ata i murr Zoti” Familjes nga Vitija, i vdiqën dy djem, lanë pas 6 jetima
Krijoni Kontakt