"E papranuar" fokusohet në dosjet historike të Projektit të Zbulimit dhe sesi është zbatuar në mënyrë të pamëshirshme fshehtësia e UFO-ve - dhe pse. Provat më të mira për kontaktin jashtëtokësor, që datojnë dekada më parë, paraqiten me dëshmi të drejtpërdrejta të dëshmitarëve top-sekret, dokumente dhe pamje të UFO-ve, 80% e të cilave nuk është zbuluar kurrë askund tjetër. Hulumtimi në prapaskenë dhe takimet e nivelit të lartë të thirrur nga Dr. Steven Greer do të ekspozojnë shkallën e operacioneve të paligjshme dhe të fshehta në thelb të fshehtësisë së UFO-ve. Nga informimet me Drejtorin e CIA-s , gjeneralët dhe admiralët kryesorë të Pentagonit, në konferencën e Presidentit Obama nëpërmjet këshilltarit të lartë John Podesta, kryetar i fushatës së Hillary Clinton, ne e çojmë shikuesin pas velit të fshehtësisë dhe në korridoret e pushtetit real ku qëndrojnë sekretet e UFO-ve. do të mësojë se një grusht shteti i heshtur ka ndodhur që nga vitet 1950 dhe se Kongresi, Presidenti dhe liderë të tjerë botërorë janë lënë mënjanë nga elementë kriminalë brenda kompleksit ushtarak-industrial-financiar.
Mund ta shikoni dokumentarin të plotë në anglisht më poshtë:
Për më shumë dokumentarë si ky, klikoni mbi #dokumentari.
Krijoni Kontakt