Close
Duke shfaqur rezultatin -19 deri 0 prej 1
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,112
    Postimet në Bllog
    20

Feministja amerikane: "Më ka gjetur halli! Gjithë djemtë mashkullorë janë të gjithë konservatorë!"

TikToker liberale bën video virale pasi u ankua se të vetmit burra mashkullorë dhe kalorësiakë që mund të gjejë janë konservatorë

I postuar javën e kaluar, klipi vjen nga përdoruesi i TikTok @ms_petch - një single me bazë në Los Angeles, e cila poston rregullisht për jetën e saj të pafat në takim.

Një 'liberale' e vetëshpallur, postimet e saj tregojnë rregullisht një pikëllim për burrat përparimtarë

Shfrytëzimi i saj më i fundit - i postuar për 35,200 ndjekës të enjten e kaluar - ishte pak më ndryshe, por shërbeu si një devijim nga pjesa tjetër e veprës së saj në internet.

Nga ALEX HAMMER

Një TikToker liberal po bëhet virale pasi ankohet se të vetmit burra mashkullorë dhe kalorësiakë që ajo mund të gjejë janë konservatorë.

I postuar javën e kaluar, klipi vjen nga përdoruesi i TikTok @ms_petch - një beqare me bazë në Los Angeles, e cila poston rregullisht për jetën e saj të pafat në takim.

Një 'liberale' e vetëshpallur, postimet e saj shpesh rezultojnë polarizuese , dhe rregullisht tregojnë një pikëllim për burrat përparimtarë.

Shfrytëzimi i saj më i fundit - i postuar për 35,200 ndjekës të enjten e kaluar - ishte pak më ndryshe, por shërbeu si një devijim i lehtë nga pjesa tjetër e veprës së saj në internet.

Në video, ajo pyeti pse nuk mund të gjejë një burrë me prirje të majtë që është 'i gatshëm të luajë rolin më tradicional mashkullor në marrëdhënie' - diçka që ka shkaktuar një përgjigje të madhe në komente.

Emri:  71938371-12176071-image-m-13_1686273051378.jpg

Shikime: 168

Madhësia:  48.9 KB
    Duke e quajtur atë 'një nga realizimet më të trishta' që ajo ka pasur ndonjëherë, përdoruesi i TikTok @ms_petch të enjten e kaluar u ankua se burrat liberalë nuk janë mjaftueshëm mashkullorë për të - dhe e pyeti pse nuk mund të gjejë një partner më tradicional që nuk është 'konservator'

Videon mund ta shikoni me poshte ne anglisht:

@ms_petch Dating realizations 2023 #dating #love #partner #women #men #couples #lovers #marriage #liberal #republican #conservative ♬ original sound - Petch��

Emri:  71938479-12176071-image-m-24_1686273653492.jpg

Shikime: 108

Madhësia:  42.0 KB
    Një brune me bazë në Los Anxhelos, e cila poston rregullisht për jetën e saj të pafat në takim, përdoruesi i TikTok @ms_petch vazhdoi t'i atribuojë disa karakteristika tradicionale të ashtuquajturit burrit të saj prefekt, përpara se të diskutonte me parakushtet e lidhura me politikën.

"Si një grua liberale, është me të vërtetë e vështirë të gjesh një burrë që është i gatshëm të luajë rolin më tradicional mashkullor në marrëdhëniet në kohën e sotme dhe që nuk është konservator," shpjegon TikToker për atë që ajo e percepton si mashkulli optimal. .

"Natyrisht, si një grua liberale," vazhdon ajo, duke shpallur për herë të dytë statusin e saj me prirje të majtë, "Unë dua të më respektojnë për pavarësinë time dhe dua të kem autonominë time në marrëdhënie dhe të mos jem konform femra tradicionale shtëpiake, roli i lindjes së fëmijëve.'

Ajo më pas shton - në atë që ajo e quajti 'një nga realizimet e saj më të trishtuara' - 'Dhe shumica e burrave me të cilët jam takuar, të cilët kanë atë mashkulloritet më të natyrshëm për ta, janë, normalisht, konservatorë.'

Krijuesi i përmbajtjes vazhdon t'i atribuojë disa karakteristika asaj që ajo e sheh si një burrë prefekt - duke menduar se si ta krahasojë atë me parakushtin e sipërpërmendur politik, duke mos i humbur, siç tha ajo, 'moralin dhe vlerat' e saj.

"Një burrë që dëshiron të paguajë në takimin e parë, që dëshiron të të hapë derën, që ka atë dëshirë dhe dëshirë të kujdeset për ty dhe të sigurojë."

Më pas ajo specifikon për herë të dytë: 'Kush nuk është konservator'.

E pyetur veten pse nuk mund të gjejë një burrë më mashkullor, tradicional pa bërë kompromis, ajo vazhdon të ankohet për jetën e saj të pasuksesshme në lidhje.

Teksa fliste, në krye të videos u shfaq një tekst duke pyetur ndjekësit nëse ajo kërkon shumë me kërkesat e saj - ndërsa shprehu dëshirën të jetë 'e barabartë' me një partner të mundshëm që ende e siguron atë.

'A po kerkoj shume ketu?!?!' lexoi çiron. "Duke qenë disi i barabartë, por një burrë duhet të sigurojë dhe të kujdeset për mua deri diku?"

Një tjetër titull ankues transmetoi një kritikë për disa nga burrat e dobët, liberalë me të cilët ajo ka qenë me sa duket: 'Të gjithë këta burra këtu që duan të ndajnë faturën. NË DATËN E PARË!!!! Uaaaaaat.'

Ajo vazhdon të ankohet përsëri për mënyrën sesi kërkimi i saj për një burrë me vullnet të fortë dhe majtist deri më tani ka rezultuar i shkurtër - përpara se të pyesë nëse ajo është e paarsyeshme.

“Nuk di vërtet çfarë të bëj, sepse nuk dua të komprometoj moralin dhe vlerat e mia vetëm për të gjetur një burrë.

"A po kërkoj të marr tortën time dhe ta ha vetë atë?"

Më pas klipi mbyllet, por që atëherë është parë më shumë se një çerek milion herë.

Komentuesit ishin disi të ndarë në vlerësimin e krijuesit të përmbajtjes, me shumë që e thërrisnin gruan për atë që ata pretendonin se ishte një 'standard i dyfishtë'.

Megjithatë, disa qëndruan në solidaritet me analizën e TikToker, me shumë që theksuan se të qenit konservator nuk i bën ata një partner të keq.

"Nëse ai është duke punuar, duke paguar faturat, sillni ushqimin në shtëpi. Pastaj do të pastroj shtëpinë, do të gatuaj doot ect [sic]”, ka shkruar dikush. "Unë e shikoj atë sikur është ekuilibër."

Një përdorues tjetër pohoi: 'Morali dhe vlerat e tij janë të TIJ. Ata nuk duhet të jenë të njëjtë. Të jesh konservator nuk do të thotë se ai është një person i keq.'

Për këtë, @ms_etch u përgjigj në një koment: 'Unë nuk mendoj se konservatorët janë aspak të këqij ppl [sic]. Unë thjesht nuk jam dakord me vlerat e tyre.

'Mendoj se do të ishte shumë sfiduese të martohesh me dikë që ka bërë'.

Dikush tjetër thirri: 'E bukura e konservatorëve është se ju nuk keni nevojë të kompromentoni moralin tuaj.

Ai këshilloi: 'Kurrë nuk do ta dini nëse [ke] gjetur dashurinë nëse nuk e shfrytëzon rastin.'

Në videot e mëpasshme të postuara si përgjigje ndaj reagimit me të cilin po përballet tani, TikToker gjeti kohë për t'iu drejtuar kritikëve të saj.

Në njërën, ajo dyfishoi qëndrimin e saj se ajo thjesht dëshiron një burrë që ka disa 'vlera tradicionale, duke qenë gjithashtu shumë progresiv në çështjet sociale', ndërsa në një tjetër, ajo përmendi se si ajo kohët e fundit doli në një takim me dikë që kishte karakteristika sportive nga të dy. ideologjitë politike.

Ajo tha se "shumë më shumë për të ofruar" përveç të qenit i kufizuar "në shtëpi" si një grua tradicionale, por megjithatë shprehu dëshirën për një burrë tradicional.

Një komentues u shpreh: 'Jo, ajo nuk mund të hajë tortën e saj dhe ta hajë gjithashtu. Burrat mashkullorë duan femra femërore. Pikëpamjet e saj nuk përputhen.'

Burimi: Daily Mail
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 09-06-2023 më 21:49

Tema të Ngjashme

1. Të gjithë e bëjnë shqiponjën, Papa, Engel, "Rambo"
    Nga Akuamarini në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-06-2018, 03:22
  2. Gjithe "derrat" nje "surrat" kane!!
    Nga didii në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 13-05-2013, 18:08
  3. "21 janari", Nishani: Drejtësia të gjykojë veprimet e gjithë aktorëve
    Nga Deni_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-01-2012, 19:55
  4. Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 22:11
  5. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-05-2007, 04:00

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •