Zgjimi i Madh është pjesa e tretë e serisë Plandemic. Kjo përvojë dokumentare mbledh pjesë të ndaluara të enigmës për të zbuluar pamjen e madhe të asaj që po ndodh realisht në Amerikë dhe më gjerë. Zgjimi i Madh synon të jetë një fanar për të na udhëhequr nga stuhia dhe në një të ardhme më të ndritshme.
Mund ta shikoni te tre episodet e serise Plandemic ne anglisht me poshte:
Plandemic 1: Plandemia
Episodi i parë i PLANDEMIC, një dokumentar 26-minutësh, është parë nga mbi një miliard njerëz në mbarë botën, duke vendosur një rekord historik. Shikojeni me vëmendje këtë dokumentar shpërthyes që ekspozon agjendat e fshehta, vë në dyshim narrativat kryesore dhe ndez një bisedë globale. Përgatituni për zbulime që të hapin sytë që sfidojnë status quo-në.
Plandemic 2: Indoktrinimi
Premiera e PLANDEMIC 2: Indoktrinimi vendosi rekorde transmetimi me 2 milionë shikues që ndjekin transmetimin e drejtpërdrejtë global. Udhëtoni më thellë në rrjetën e mashtrimit ndërsa Plandemic 2 zbulon historitë e patreguara dhe ekspozon forcat e fuqishme që manipulojnë botën tonë.
Plandemic 3: Zgjimi i Madh
Dëshmoni kulmin e kërkimit të së vërtetës si PLANDEMIC 3: Zgjimi i Madh zbulon shtresat e korrupsionit dhe zbulon një rrugë drejt një të ardhmeje më të ndritshme. Përgatituni të frymëzoheni, të zgjoheni dhe të fuqizoheni për të marrë një qëndrim për lirinë.
Burimi: PlandemicSeries.com
Per te pare me shume dokumentare te publikuar ne forumin shqiptar, klikoni mbi #dokumentari.
Ruaj Lidhjet