Dokumentari me poshte trajton edhe njehere te gjitha faktet e humbjes se avionit te nisur nga Malajzia 9 vjet me pare, fati i te cilit nuk dihet as sot e kesaj dite. Mund ta ndiqni ne anglisht me poshte, u publikua ne 7 janar 2023.
Dokumentari me poshte trajton edhe njehere te gjitha faktet e humbjes se avionit te nisur nga Malajzia 9 vjet me pare, fati i te cilit nuk dihet as sot e kesaj dite. Mund ta ndiqni ne anglisht me poshte, u publikua ne 7 janar 2023.
Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 15-01-2023 më 01:53
Duhet ta shikoni e degjoni emisionin deri ne fund (5 min e fundit) per te mesuar se pse avioni u zhduk - ne avion fluturonin inxhinieret e kompanise Freescale qe prodhon çip kompjuterash qe nuk mund te hakohen. Kjo kompania u shit e u ble me pas nga kompania e "shkembit te zi", BlackRock.
Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 28-02-2023 më 02:25
Pashe dokumentarin e netflix dje shume i gjate qendrova deri ne 3 te nates ,kishte shume disinformazione aty,por dy pistat e ngritura ajo e sherbimeve sekrete ushtarake ruse, dhe pista tjeter ajo e amerikane ishin me te qendrueshme dhe me te besueshme, une i besoj te dyja pistat sepse edhe satelliti imarsat e konfirmon nje gje te tille
Ruaj Lidhjet