Close
Duke shfaqur rezultatin -19 deri 0 prej 5
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    27,231
    Postimet në Bllog
    4

Milioneri Steve Kirsch: Vaksinat e covid-19 po vrasin qindra mijëra amerikanë

Biznesmeni i suksesshem Steve Kirsch, qe per shume vite ka mbeshtetur partine demokratike (te majtet) ne Amerike, dhe ka bere donacione politike per kete parti ne shifra qe shkojne ne 20 milion dollare, doli ne emisionin e Tucker Carlson ne Fox News para disa javesh dhe bere nje deklarate bombe:

Emri:  Steve_Kirsch.jpg

Shikime: 84

Madhësia:  22.2 KB

"Vaksina e covid-19 eshte vaksina me e rrezikshme e krijuar deri me sot"
    "Vaksina ka shkaktuar vdekjen e qindra mijera amerikaneve dhe ka demtuar shendetin e miliona te tjereve"
    "Nuk e mbeshtes me Partine Demokratike dhe administraten e Biden pasi ata humben besimin tim me vaksinat e covid-19"
    "Njerezit po vdesin nga vaksinat dhe administrata e Biden vazhdon mandatet e detyrueshme te vaksinimit. Ky eshte krim!"

Mund ta shikoni videon e intervistes se tij me poshte:

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    27,231
    Postimet në Bllog
    4

Për: Milioneri Steve Kirsch: Vaksinat e covid-19 po vrasin qindra mijëra amerikanë

Vaksinave u duhen mesatarisht 5 muaj për të vrarë njerëz

CDC ka fshehur dosjen kryesore të vdekjes së Administratës së Sigurimeve Shoqërore. E mora nga një sinjalizues. Kjo tregon se vdekjeve u duhen 5 muaj nga goditja për të ndodhur. Kjo është arsyeja pse është e vështirë për t'u parë.CDC ka dosjet kryesore të vdekjes së Administratës së Sigurimeve Shoqërore. E mora nga një sinjalizues. Kjo tregon se vdekjeve u duhen 5 muaj nga goditja për të ndodhur. Kjo është arsyeja pse është një problem i dukshëm.

Përmbledhja ekzekutive

Ne gjithmonë kemi supozuar se vaksina ju vret shpejt (në dy javët e para), sepse atëherë njerëzit e vërejnë lidhjen dhe e raportojnë atë në VAERS. Kjo është ende e vërtetë; vret disa njerëz shpejt.

Megjithatë, falë një sinjalizuesi të HHS-së, tani mund të shohim qartë se shumica e vdekjeve nga vaksina po ndodhin mesatarisht 5 muaj nga doza e fundit. Kjo është për dozën e dytë; mund të bëhet më e shkurtër sa më shumë goditje që merrni, por ka argumente në të dyja mënyrat (pasi mund të ketë paragjykim të mbijetuarit).

Por kjo shpjegon pse kompanitë e sigurimeve të jetës morën maksimumin e vdekshmërisë nga të gjitha shkaqet për njerëzit nën 60 vjeç në tremujorin e tretë dhe të katërt dhe jo menjëherë pas shfaqjes së goditjeve.

Vonesa pesë mujore është gjithashtu në përputhje me raportet e vdekjeve ku njerëzit po zhvillojnë kancere të reja agresive që po i vrasin ata gjatë një periudhe 4 deri në 6 muaj.

Vonesa 5 mujore e vdekjes u konfirmua gjithashtu duke përdorur vetëm të dhëna evropiane. Kjo analizë u postua më 11 gusht, por mësova për të pasi shkrova këtë postim.

Pra, kur dëgjoni për një vdekje nga goditje në tru, arrest kardiak, sulm në zemër, kancer dhe vetëvrasje që po ndodh rreth 5 muaj pas vaksinimit, mund të jetë shumë mirë një vdekje e lidhur me vaksinën.

Të dhënat nga skedari kryesor i vdekjes i Administratës së Sigurimeve Shoqërore (mosha 18 deri në 55 vjeç)

E mora këtë tabelë nga një sinjalizues që punon për HHS. Këto janë të dhëna që nuk duhet t'i shihni. Rritja e vdekshmërisë (60% në kulmin) është e madhe. Kjo lloj rritjeje mund të shkaktohet vetëm nga diçka e re që preku një numër masiv njerëzish.

Ekziston vetëm një mundësi që i përshtatet kësaj: vaksina kundër COVID.

Kulmi është 9 shtator 2021.

Emri:  Screen Shot 2022-09-01 at 12.43.42 PM.jpg

Shikime: 39

Madhësia:  30.8 KB
    Ky grafik, i cili nuk disponohet publikisht, është nga skedari kryesor i vdekjes së Sigurimeve Shoqërore në SHBA. Ai krahason vdekjet nga viti 2021 me vdekjet në vitin 2020. Thjesht nuk mund të kesh një rritje të tillë të vdekjeve, përveç nëse diçka shumë vdekjeprurëse po prek një numër të madh njerëzish. Kjo shpjegon pse kompanitë e sigurimeve në të gjithë botën po shihnin rritje masive të vdekjeve në tremujorin e tretë dhe të katërt të vitit 2021. Vaksina thjesht merrte mesatarisht 5 muaj nga injeksioni më i fundit për të vrarë njerëz. Kulmi këtu është 9 shtator 2021.

Dozat ditore të vaksinave të administruara në SHBA

Kulmi është 12 Prill 2021.

Emri:  Screen Shot 2022-09-01 at 12.43.54 PM.jpg

Shikime: 36

Madhësia:  30.5 KB

Brisku i Okamit

Përfundimi më i dukshëm është se vaksinës i duhen mesatarisht 5 muaj për të vrarë njerëz pas dozës së dytë.

Kulmi i dytë në dhjetor 2021 do të rezultojë që kompanitë e sigurimit të jetës të kenë rritje në tremujorin e parë dhe në tremujorin e dytë të 2022.

Ja çfarë tha profesori britanik Norman Fenton

Emri:  Screen Shot 2022-09-01 at 12.44.02 PM.jpg

Shikime: 38

Madhësia:  29.6 KB

Një analizë tjetër duke përdorur vetëm të dhëna evropiane gjeti të njëjtën vonesë prej 5 muajsh!

Një analizë e postuar në faqen e Chris Martenson gjeti të njëjtën vonesë 5 mujore duke përdorur të dhëna të ndryshme burimore! Kjo është vërtet mahnitëse. Nuk e kisha idenë kur shkrova artikullin tim.

Këtu është komenti i lexuesit që e vë në dukje këtë dhe këtu është komenti për Peak Prosperity i postuar më 9 gusht 2022, i cili ishte vetëm disa javë para se të gjeja të njëjtën gjë nga të dhënat e SHBA.

Emri:  Screen Shot 2022-09-01 at 12.44.12 PM.jpg

Shikime: 37

Madhësia:  39.0 KB

Postimi i plotë i DaveDD mbi Peak Prosperity

Ajo që tregon figura është "koeficienti i korrelacionit" në funksion të një vonese kohore, domethënë, zhvendosjes kohore.

një zhvendosje negative e kohës tregon se vdekshmëria e tepërt i paraprin statusit të vaksinimit

një zhvendosje pozitive e kohës tregon se dozat e administruara i paraprijnë vdekshmërisë së tepërt

Zhvendosja optimale kohore përcaktohet si ajo zhvendosje kohore që maksimizon koeficientin absolut të Pearson. Ne kërkojmë për vlerën më të lartë ose më të ulët. Vlera më e ulët është rreth -0.3, ndërsa vlera më e lartë është rreth 0.8. Për shkak se vlera absolute e më të lartës,+0,8, është më e madhe se vlera absolute e më të ulëtës, +0,3, zhvendosja optimale kohore është + 5 muaj. Domethënë, dozat e administruara i paraprijnë vdekshmërisë së tepërt.

Siç përmendi me të vërtetë Holden, ne gjejmë një lidhje negative edhe kur nuk ka ndryshim. Megjithatë, fuqia shpjeguese e +0.8 është shumë më e madhe se -0.3.

Arsyeja pse përdora "shkaqet" në vend të shkaqeve është se ekzistojnë disa karakteristika të marrëdhënieve shkakësore. Ajo që ne testuam tani është "përparësia e përkohshme" . Një pasojë nuk mund t'i paraprijë shkakut, plus, një shkak parashikon efektin më mirë sesa shkaku parashikon efektin.

Në shkakun e shkakësisë vëzhguese, një aspekt tjetër i rëndësishëm është se shkaku duhet të parashikojë efektin më mirë sesa vetë efekti. Në këtë rast ne vërtet zbulojmë se Vdekshmëria e Tepërt e parashikon veten dobët - sigurisht, për një vonesë kohore të barabartë me 0, ajo parashikon veten, për të gjitha vonesat e tjera kohore, ka pak ose aspak fuqi shpjeguese.

Nga kjo mund të konkludojmë se, bazuar në grupet e të dhënave të përdorura, Dozat e Administruara shkaktojnë Vdekshmëri të Tepërt.

Sigurisht, “ekspertët tanë të shkëlqyer” janë ende të mbërthyer në metodat statistikore të shekullit të 19-të. Unë nuk pres që ata të jenë në gjendje të shpjegojnë vdekshmërinë e tepërt me metodat e tyre aktuale, thjesht sepse 5 muaj është një vonesë e madhe kohore dhe sepse këtu zakonisht ka pak njohuri për metodat shkakësore vëzhguese.

Rreth metodës

Metoda e përdorur bazohet në korrelacione. Gjendja aktuale e artit bazohet në Teorinë e Informacionit, por kjo është shumë e pazakontë për njerëzit laikë, madje edhe ekspertët, kështu që më mirë të mos shkojmë atje. Kur të kem kohë brenda dy javësh, mund të drejtoj analitikën teorike të informacionit shkakësor.

Rreth të dhënave

Siç u përmend, u përdorën grupet e të dhënave nga burimet e Holden. Ne zgjodhëm vetëm vendet e BE-së, nuk bëmë dallim mes gjinive dhe grupmoshave. Më në fund ne përdorëm të dhëna mujore për shkak të kufizimeve kohore nga ana ime (thjesht nuk kam kohë të kërkoj ose të krijoj grupe të dhënash javore për vdekshmërinë e tepërt).

Hipoteza alternative

Nëse dikush ka një shpjegim më të mirë për këto të dhëna, do të doja ta dëgjoja.

Nga leximi i komenteve duket se ka kuptim për lexuesin dhe shpjegon atë që ata personalisht vëzhguan.

Nëse ndonjë kontrollues faktesh dëshiron të më sfidojë për këtë, mund të përdorni Formularin e Kontaktit dhe le të kemi një bisedë të regjistruar.

CDC nuk dëshiron të flasë për këtë. Ata gjithashtu nuk do të na thonë pse nuk po na i tregojnë këto të dhëna.

Me siguri, NY Times dhe pjesa tjetër e mediave kryesore do ta injorojnë këtë dhe nuk do të bëjnë asnjë pyetje. Ndoshta Tucker Carlson do të flasë për këtë.

Implikimet për të dhënat e vdekjes së mjekut kanadez

Të armatosur me këtë njohuri të re, ne duhet të ndalojmë së kërkuari vetëm vdekjet afër vaksinës dhe të shikojmë shkallën e përgjithshme të vdekjeve në Kanada të mjekëve të rinj, p.sh., mjekëve 50 vjeç e lart. Ajo që gjeta kur e bëra këtë është se numri i vdekjeve të mjekëve të rinj në Kanada u rrit me një faktor 2.5X në 2021 kundrejt 2020 (15 vdekje kundrejt 6). Unë kam kërkuar të dhënat për vitet e mëparshme për të parë se si krahasohet kjo

Përmbledhje
    Ishte e gabuar të supozohej se shumica e vdekjeve të lidhura me vaksinën kishin ndodhur menjëherë pas vaksinimit. Disa janë, por shumica nuk janë. Thjesht ato ishin më të lehta për t'u vënë re kur kishte afërsi të përkohshme me goditjet.

Nëse dikush që njihni ka vdekur rreth 5 muaj pas vaksinimit, duhet patjetër të bëni një autopsi të duhur siç përshkruhet në intervistën time të mëparshme me Ryan Cole .

Ju lutemi shpërndajeni këtë informacion.

Burimi: Substack
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 01-09-2022 më 12:47

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    27,231
    Postimet në Bllog
    4

Për: Milioneri Steve Kirsch: Vaksinat e covid-19 po vrasin qindra mijëra amerikanë

Si ua mbyllin gojen doktoreve qe duan te ngrejne zerin per problemet e shendetit qe vaksinat e covid-19? Shikoni intervisten me poshte me nje prej ketyre doktoreve.

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    27,231
    Postimet në Bllog
    4

Ne videon me poshte, Steve shpjegon se si ndodhi transformimi i tij, nga nje njeri qe besonte verberisht tek vaksinat dhe qeveria e tij, dhe sot ne nje person qe ngre alarmin mbi vaksinat e covid-19. Videoja eshte ne anglisht.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2023
    Postime
    11

Vaksinat vrasin!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Neteorm : 09-01-2023 më 14:36

Tema të Ngjashme

1. Çfarë janë vaksinat? Si bëhen vaksinat?
    Nga kriskulli në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-08-2013, 16:52
  2. Steve Jobs
    Nga Ardi_Pg_ID në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 08-12-2012, 12:53
  3. Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 17-06-2011, 14:39
  4. milioneri shqip
    Nga arbnor_76 në forumin Lojra në kompjuter
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 03-03-2011, 08:00
  5. Forcat amerikane vrasin rreth 75 kryengritës në Irak
    Nga Irfan në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 68
    Postimi i Fundit: 22-05-2005, 21:07

Fjalët Kyçe për Temën

Ruaj Lidhjet

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •