Report TV -SPECIALE/ Gjuetar, bujq dhe peshkatar, jeta e shqiptarve 100.000 vjet m par!
Jun 9, 2022

kdo vizitor vendas apo t huaj q krkon t zbuloj nj pjes t pasuris arkeologjike dhe trashgimis s veant t identitetit etno-kulturor shqiptar, n Muzeu Arkeologjik n kryeqytet ia ofron kt mundsi. Pr tu njohur m shum me kulturn e trashguar t shekujve dhe lashtsin e objekteve q datojn nga epoka e gurit, antikitetit t von pr t ardhur deri n Mesjet, sot n Muzeun Arkitekturor Arkeologjik ndodhen t ekspozuara mbi 2100 objekte, artefakte, arkitekturore ku dshmohet e gjall kultura arkeologjike e periudhave t ndryshme prehistorike.