pershnedetje
jam shqipetar nga kosova me prejardhje ne shqiperia. strergjyshi im ka lindur ne shqiperi me 1886. sa eshte e mundshme te nxjerr ket dokument dhe nese po a mund te marr nenshtetesine e shqiperise qe i bie ne baze te origjines