Shqiptari q krkoi nj super shpikje! Historia - Gjurm Shqiptare
May 7, 2022

Top Channel Albania

Ne mesin e viteve 20, kur Shqiperia ishte nje vend i pazhvilluar e me veshtiresi te shumta... nje personazh ne qytetin e Gjirokastres, i perkushtohej shpikjes se nje motorri te veante qe do ti sherbente avioneve, por jo vetem... Sado te duket e uditshme kjo histori eshte plotesisht e vertete...Madje per kete projekt qe ende edhe sot nuk eshte shpikur, u interesuan asokohe ekspertet gjermane... Por si qendron kjo histori ? Cfare ndodhi me te ? Kush ishte ky personazh dhe perse njihet kaq pak ?