Shqiptart e varfr - Mbi 51% e popullsis, n limitet e vdekjes nga varfria - Top Story
Jan 19, 2022Top Channel Albania
Shqipria sht ndar n dy pjes. E varfr dhe e pasur.
Nj e treta e familjeve shqiptare jetojn n varfri. Ndrsa 51% e familjeve jan n kufirin e varfris.
Nga ana tjetr kemi njerz t pushtetshm q notojn mes luksit. Kjo kategori pasurohet do dit e m shum. Ndrsa ata, t varfrit po u boshatisen xhepat do dit e m shum.
far ka ndodhur kto 30 vite me zhvillimin ekonomik? Pse pjesa m e madhe e shqiptarve vijojn t jetojn n varfri?
Prse nuk zbatohet minimum jetik?
Cilat jan kategorit m n nevoj? Si paraqitete realiteti n rrethina e Tirans?