QYTETI I MBRETRVE ILIR˅? Zbulime t panjohura - Gjurm Shqiptare
Dhjetor 25. 12. 2021
Top Channel Albania

Nj qytet i vjetr me histori t jashtzakonshme Arkeologt n mnyr t vazhdueshme zbulojn vendprehje monumentale 2400 vjeare. Ato padyshim i prkisnin prijsve apo mbretrve Ilir
Fotografi dhe video dhe papublikuara m par nga zbulimet e bra n qytetin e lasht t Amantias far qndron pas ? Cila sht historia dhe far dyshojn arkeologt ?