Qyteti shqiptar q zotrohet nga MAFIA - Gjurm Shqiptare
9 tetor 2021
Top Channel Albania

Si eshte Bulqiza e ketyre 30 vjeteve ? Cfare fshihet pas kesaj pasurie te jashtezakonshme ?
Kodi i heshtjes, perfshirja e shtetareve, korrupsioni, trafiqet, vdekjet e vazhdueshme te minatoreve Si u hodhen hapat e pare ne 1948, ecuria dhe zhvillimi i saj Jeta e nje qyteti qe varet plotesisht nga kromi.