George Soros e kam mik, jam krenar!, Rama pėr planin e ndarjes sė Kosovės: Legjenda
Kryeministri Edi Rama e quajti legjenda dhe tė pavėrtetė akuzat e ish-kryeministrit Sali Berisha se George Soros kishte njė plan pėr ndarjen e Kosovės.
I ftuar nė Open kreu i qeverisė tha se me George Soros ka miqėsi pėr tė cilėn ėshtė krenar.
E quaj mik dhe jam krenar. E kam thėnė qė e kam mik, dhe kur nė Shtėpinė e Bardhė kur ishte njė armik si Donald Trump. Ēfarė kam pėrfituar unė nga fondacioni Soros?! Nė jetėn politike, zero. Nė jetėn e mėparshme, ndonjė bursė, kam pasur dhe unė pėrfitime. Kėto legjendat qė Soros e paska pasur njė hartė pėr tė ndarė Kosovėn si Berisha, janė nė gramaturėn e atyre qė nuk kanė tru. Ndarja e Kosovės, ėshtė bėrė fakt, por se si do tė ndahej Kosova fshehtas, se di! Nėse do tė kishte njė plan, ku do tė shkonte ai?! Nėse do tė kishte njė plan ai do tė shkonte nė Kuvend dhe do tė bėheshin referendume. Nėse kam pasur unė me Hashimin njė plan, kėtė e ndali ky (Berisha). Soros Ballkanin e hapur ta shpjegon si nga ata njerėz qė e njeh ekonominė, pasurinė dhe se si zhvillohet pasuria, si pakkush nė botė. Ballkani i hapur ngre mirėqenien e vendeve tė rajonit., -tha Rama.
Balkanweb
Ruaj Lidhjet