shtator 18, 2021

Qyteti i fshehur i mbretrve Iliro-Arbror? - Gjurm Shqiptare


Top Channel Albania

Nj qytet i vjeter, i harruarPer te kane shkruar shume autore, por pak prej tyre e kane vizituarMadje shumica perserisin gabimet e njeri tjetrit, duke sherbyer ne njohjen e nje historie te shtrembertfare tjeter qendron ne kete qender te hershme dhe te paeksploruar si duhet ? Te dhenat tona shkojne shume pertej asaj qe njihet deri me sot zyrtarisht