Pershendetje kam probleme me rudhat posht syve dhe me shqetsojn tejmase
dhe jam ne fazen qe deshiroj te bej diqka sa ma shpejt ti zhduk cfar me kishit keshilluar ju? a mund te aplikoj botox ose filler ose diqka tjeter qe un sedi jam 20 vjecar dhe kerkoj ndihmen tuaj cka me kishit keshilluar?
Ju Faleminderit!