Emri:  pikt e patents.jpg

Shikime: 322

Madhsia:  85.8 KB

Ky shrbim elektronik u vjen n ndihm drejtuesve t automjeteve pr tu informuar online mbi gjendjen e pikve t leje drejtimit. Sjellja juaj n timon, n qarkullim reflektohet n pikt tuaja, t cilat ju paksohen kur procedoheni pr kundravajtje ose ju rriten kur jeni korrekt! njofton DPSHTRR.

KUJDES: Me ndryshimet e reja n Kodin Rrugor, heqja e t gjitha pikve ju on n Autoshkoll pr riedukim si drejtues mjeti!


Hapat q duhet t ndiqni:

-Identifikohuni si qytetar n portalin e-albania;

-Zgjidhni rubrikn Transport dhe Automjete;


-Zgjidhni shrbimin Pikt e Drejtuesit t Mjetit;

-Klikoni butonin Prdor pr t shfaqur informacionin pr pikt e drejtuesit t mjetit.

Pr do pyetje apo paqartsi mbi prdorimin e shrbimit mund t kontaktoni n adresn: helpdesk@e-albania.al.