The Twilight Zone
Serial i mbushur me fenomene paranormale,fenomene
absurde dhe qesharake.Te seria e pare "shatterday"
Bruce Willis i bie numrit te tij te telefonit dhe egoja e Brusit pergjigjet

https://www.imdb.com/title/tt0088634/
https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...ries)_episodes