Gazetari Tucker Carlson interviston Dr. Peter McCullough i cili ngre shume shqetesime serioze:

- Perse doktoret nuk lejohen qe te kurojne pacientet me covid-19 qe shtrohen ne spital?
- Perse nuk ekziston nje protokoll per te kuruar pacientet me covid-19 nga institucionet serioze te mjekesise?
- Perse publikimet shkencore kane bere gabime serioze ne publikimin e studimeve te dyshimta mbi ilace te caktuara?
- Perse gjithe ky fiksim mbi vaksinen, dhe nje injorim total te pacienteve te infektuar me covid-19 te shtruar ne spital qe kane nevoje per ndihme sot?
- Perse doktoret kane frike te kurojne pacientet dhe i shohin sugjerimet e agjensive mjekesore si vendime gjykatash?

Videoja eshte ne anglisht: