SHQIPTARET e vrar nga policia GREKE n GREQI - Gjurm Shqiptare
27 mars 2021

Top Channel Albania

Si jan vrar mbi 100 emigrant shqiptar nga policia greke n Greqi ? Mbyllja e hetimeve, zhdukja e provave, heqja e organeve... Vrasja e 14 vjearit Erion Qosja, 18 vjearit Vullnet Bytyi, e mjaft t tjera. far qndron pas tyre ? Prse t dhnat zyrtare mungojne ?

Programi "Gjurm Shqiptare" prfshin nj audience t t gjitha moshave. Prfshirja e temave historike, zbulimi i zonave t ndryshme, brenda dhe jasht Shqipris, promovimi i pjesve t fjetura, shpalosja e kulturs, trashgimis, ndrthurur me t sotmen bn q audienca e prthithur t jet e konsiderueshme dhe gjithprfshirse. Nj pjes e temave historike apo edhe e zonave q trajtohen n Gjurm Shqiptare nuk njihen ose jan trajtuar prciptazi n historiografin shqiptare.

Gazetar: Marin Mema
Pr m shum vizitoni: http://top-channel.tv/​