Komplet demagogji. Do te ule taksat dhe do shtoje shpenzimet. Shqiptaret nuk i hane me keto. Ku do t`i gjeje paret pra, apo nga ndonje plan marshall. Le te jape llogari njehere per shperdorimin e 225 milion eurove te rruges se kombit, pastaj te na hiqet ketu si shpetimtar. Vetem Rama dhe PS mund ta fuse kete vend ne Evrope, sot per sot nuk ka me te mire. Berisha, basha, jane instrumente te dhunes dhe bojkotit sic e treguan. Nese doni 97` te re votojini keto.
Qytetaria eshte vetem Rama sot per sot. Ne 2025, te shohim.