Mbas 15 vitesh kthehem tek Albasoul Muzika dhe shoh qe ajo nuk aksesohet me me Real Player.
Un ky cun shitu kam dhene kontribut jo te pakte per pasurimin e muzikes Shqiptare dhe dua te di si mund ta aksesoj ate!
Falemners
Mbas 15 vitesh kthehem tek Albasoul Muzika dhe shoh qe ajo nuk aksesohet me me Real Player.
Un ky cun shitu kam dhene kontribut jo te pakte per pasurimin e muzikes Shqiptare dhe dua te di si mund ta aksesoj ate!
Falemners
Pėrshėndetje saimir,
Gėzohem qė u bėre i gjallė nė forum pas kaq vitesh. Faqja e muzikės ėshtė akoma nė linjė bashkė me tė gjitha kėngėt. Problemi ėshtė se shfletuesit e rinj tė qė vizitorėt pėrdorin nuk e kanė programin e instaluar pėr tė luajtur kėngė audio nė real-media. Nuk kam munduar as vetė tė gjej njė plugin qė punon pėr shfletuesat e rinj. Nėse dikush ka arritur ta zgjidhi kėtė problem, le tė na e hedhi zgjidhjen nė forum, qė edhe vizitorėt e tjerė tė mund ti dėgjojnė kėngėt.
Mos u mėrzit pėr kėtė gjė pasi ajo faqe e kreu funksionin e saj. Ishte faqja e parė nė Internet me muzikė shqip, para se tė dilnin youtube e programet e tjera. Sot kemi muzikė jo vetėm me zė por edhe me video nė forum. Nuk e di a e ke vizituar seksionin e muzikės nė forum. Eshtė njė nga seksionet mė ēlodhės dhe argėtues ku i gjen gati tė gjitha emrat e rinj e tė vjetėr tė muzikės shqiptare e muzikės botėrore. Hidhi njė sy kur tė kesh kohė se do kėnaqesh.
https://www.forumishqiptar.com/forum...zika-shqiptare
Gjitė tė mirat,
Albo
Faleminderit Boss,
Thashe mos kish dalur totalisht offline siti muzikes. Nese kemi IE 6 te Windows XP dhe Reaplayer Classic, mund te jemi ne gjendje te degjojme muziken te Albasoul Muzika?
Faleminderit
Take it easy
Jo Jo, no luck, edhe me RP old version dhe Internet Explorer 6,
Krijoni Kontakt