Pershendetje. Kam nje problem me PC HP Prodesk 490 G3 MT Bussines PC
Para se ta beja format punonin portat e USB ndersa pasi e bera format me Windows 7 Proffessional nuk punojne portat e USB sepse nuk njeh driverat e USB Controller BUS. Mund te me ndihmoje dikush? Sepse hyra tek faqja e HP dhe shkarkova driverat me anen e Serial Number por prap nuk mund ti instaloj dot.