Pershendetje! Ju lutem kush ka informacion a mund tme tregoje dicka ne lidhje me provimin e NOTERISE. A eshte e vertete qe eshte e pamundur ta marresh provimin vete dhe duhet te paguash leke per ta marre? Kam ne plan te nis shkollen e noterise por po kam shume frike se nuk dua te humbas kohe kot, se leke per ta blere provimin nuk kam dhe as nuk dua ta marr ne kete menyre. Ju faleminderit dhe shpresoj tme ktheni pergjigje.