Pershendetje! Kam nevoje per ndihme dhe orientim per proceduren e komvertimit te diplomes sone per ne Kanda, por jam duke hasur shume paqartesi per proceduren. A mund te me ndihmoni me menyren si funksionon, cfare hapas duhet te ndjek? Ju faleminderit