Sipas marreveshjes se quajtur mini Shengen ballkanik mbajtur kete jave ne Oher nga kryeministrat e Shqiperise dhe Maqedonise dhe presidenti i Serbise disa nga pikat kane te bejne me lėvizjen e lirė tė mallrave, transferin e kapitalit financiar dhe unifikimin doganor. Ne Kosove kuptohet qe jane te gjithe kunder nje marreveshjeje te tille qe perjashton shqiptaret atje, por edhe ketu kam degjuar shume zera kunder. Mendoni se eshte marreveshje pozitive per vendin tone te pakten ne aspektin ekonomik apo si gjithmone po behet shume zhurme per asgje?