Pershendetje patriote te nderuar. Quhem Ene dhe kam nevoje per ndihme ne detyrat e shtepise, me sakte te letersise. Ju lutem me thoni, kur nje emer mbaron me O, si eshte ne trajten e shquar? Psh. Bato, ben Batoja apo Batua? E di qe nuk esht post shume patriotik, por ju lutem, do te ngel po nuk me ndihmoi dikush. Mos u tallni me mua. E di qe nuk duket si post serioz po per zotin qe kam nje pershkrim qe duhet ta mbaroj urgjentisht. Nese me ndihmon dikush, do tju jem pergjithmone mirenjohes.

PS. Po emri Eno si ben ne te shquaren. Mesuesja ime thote se ben Ene, por un s'kam shum besim tek ajo.