Pershendetje! Sapo jam regjistruar ne kete forum. Kisha nje pyetje nese dikush di te me pergjigjet. Nese nje person pas nje shtrimi ne spital psikiatrik, del dhe eshte vec me euforik dhe me vetbesues ne "idete e tij" qe e kane shkaterruar si ekonomikisht si shpirterisht a eshte e mundur qe te kete nevoje per te folur me nje ekzorcist. A ka ndonje ekzorcist ne Shqiperi,(ne Itali per shembull nuk arrin dot pasi ka ekspuls personi). Ekzorcist ne kuptimin person qe eshte i besuar nga Kisha Katolike.
Faleminderit!