Pershendetje. Jam nje shtetase shqipetare qe jetoj me Suedi. Jam e fejuar me nje djal nga Irani dhe kemi vendosur te martohemi ketu ne Suedi, jam e interesuar te di se si funksionon kur do te martohesh jasht Shqiperise? Dhe nese do te fitosh nenshtetrsin Shqipetare nepermjet martese sa kohe zgjat I gjithe procesi? Edhe a mund te behet kjo procedura e marteses ketu ne Suedi?