Mund tiu duket e cuditshme, por sipas nje artikulle Djegie nga dielli terapia me domate, tregon se domatja eshte nje perime qe e kuron mese miri djegien. une per vete e kam provuar dhe ka funksionuar. ka ndonje tjeter qe e ka patur rezultate