Ne muajin tetor martohem me njė shtetase tė huaj; banoj nė tirane por shtet europian I bashkeshortit te ardhshem nuk ka as ambasadė dhe as konsullatė shqiptare (gjithashtu dhe nė Shqipėri nuk ka ambasadė apo konsullatė tė shtetit ku do te bej martesen). Me sa jam informuar,ne gjendjen civile mė duhet tė marr disa dokumenta te bashkeshkortit te ardhshem qe kerkojn ketu ne tirane per te bere shpalljen e marteses ne fillim, ok I bera te gjetha keto me me kerkuan, tani dua te dij : si mund te marr nje certifikat per leje martese pasi kete ma kerkon shetei ku do te bej martesen..