Pershendetje, jam maturant dhe jam ne dileme... duke qene se tani eshte koha kur do perzgjedhim profesione
t tona gjate jetes kisha nje pyetje..Mqs shqiperia nk te ofron mundesi " te mira" ekonomike per shumicen e profesioneve ... cilet jane profesionet me te paguara dhe njekohesisht me te kerkuara? Pas shume diskutimeve me te tjeret ..shume prej tyre kane mendime t ndryshme... kam degjuar mjekesi ,IT , inxhinieri telekomunikacioni ,dentist ,financier, inxhinieri ndertimi? Cilat jane me te paguarat? Sa me shume detaje aq me mire esht ������