Pershendetje miq
Sot meqe dhe djali im ishte pak me grip vendosa ti bej nje supe me fiileto pule dhe limon ,,,
Ua keshilloj dhe ju ta gatuani sidomos tani qe eshte pak si periudhe gripi ,,,
JU pershendes ,,,, IU BEFTE MIRE
https://www.youtube.com/watch?v=z249S9JLBKA&t=16s