PERSHENDETJE MIQ DASHURIA DHE MIQESITE E REJA FILLOJNE NGA STOMAKU ME VETEM 10 MIN MUND TIA RREMBENI ZEMREN ATJ QE DONI,,,,,,IU FTOJ TE SHIKONI SI,,,


www.youtube.com/watch?v=Sr8yYEWCdtU&t=207s