MOS SHPENZONI LEKE PA FUND PAS PRODUKTEVE TE NDRYSHME , SIDOMOS FEMRAT KU PAS NJE REKLAMIMI TE MIRE QE BEJNE SHUME PARUKIERE VERSHOJNE PAS ATJ PRODUKT HARXHOJNE LEKE PA FUND DHE PRAPE PERFUNDOJNE TEK FLOKET E DEMTUAR DHE TE ZGJATIMET E FLOKEVE , PERDOR KTE PRODUKT QE E OFRON NATYRA JONE PA ASNJE SHPENZM DHE PA FRIKEN SEC MUND TE KETE BRENDA KY PRODUKT POR JO VETEM ,,,,,,,


https://www.youtube.com/watch?v=p-jYhuIzJ-c