Pershendetje.

Jemi ne kerkim te 1 max 2 persona (si fillim, pastaj varet nga ecuria...) per bashkpunim ne Malte.

Kushtet:
- Duhet te kete te gjitha dokumentet e nevojshme per te qendruar/punuar ne Malte.
- Te jete banues i rregullt ne Malte minimumi 10 vjet.
- Te njohe mire kompjuterin (mundesisht ndonje certificate, ideale te kete studiuar per informatike...)
- Mosha nga 20 max 35 vjec.

P.S.
Kerkojm nje bashkpuntor ambicioz (jo gjumash...), ka hapesire per tu rritur profesionalisht, dhe nese arrihen objektivat shperblimi ekonomik esht goxha i mire...

Jam ne disposizion per cdo pyetje tuajen.
Faleminderit paraprakisht.