Pikes i ke ran ec se e gjete njeriun e zemresDaniela : Mesatare,muskuloze.Mjafton qe pantallonat ti rrine bukur.
syt(+vetullat)
buzet
duart
te prapmet
paraqitjen(veshja)
buzeqeshja.....
Pikes i ke ran ec se e gjete njeriun e zemresDaniela : Mesatare,muskuloze.Mjafton qe pantallonat ti rrine bukur.
Zgjuarsine & Bukurine
Postuar më parë nga El__Diablo
Pyetje te caktuara testojne gjithcka mbi formimin e individit.
Dito.
Kjo nuk eshte nje pergjigje qe me mbush mendjen pasi ka pantollona qe pershtaten me vithet e thata,ashtu sikurse ka edhe nga ato pantallona qe pershtaten me vithet e beshme...e vetmja gje qe kuptova,eshte se me duhet te shkoj ne palester per te bere stervitje ne menyre qe te zhvilloj muskujt e prapanices ...te pershendes.Postuar më parë nga _DANIELA_
hahahahahahahahahahahaha:Postuar më parë nga BaLLaKumi
Ndryshuar për herë të fundit nga _DANIELA_ : 27-04-2007 më 15:15
S'te pelqejne te thate e te mbaruar.....Postuar më parë nga Visage
Ai qe eshte i thate sa do ta veshesh duket si dordolec midis fushes se grurit.Postuar më parë nga shoku_tanku
Te rralle jane ato qe jane te lezetshem.
Ndryshuar për herë të fundit nga _DANIELA_ : 27-04-2007 më 15:22
Ketu gabohesh pasi moda ka perparuar shume,edhe te thatin e ben te bukur
''Njeriun prite simbas veshjes e percille simbas kokes'' eshte nje proverb anglez
veshja nenkupton...nga paraqitja e jashtme pra veshja perfshi fizionomi gjendje ekonomike rrang social etj
koka....me qene ne gjendje me e vlersu me vleren e vertete qe ne te vertete eshte kapacitetet shpirtrore etj te nje njeriu
Sa me kupton ti mua, dhe gustot m'i ke mesuar, cudi Pikerisht ate doja te thoja me fjale te varfera e ke thene ti shume bukurPostuar më parë nga _DANIELA_
Postuar më parë nga _DANIELA_
Dhembet,buzet dhe syt
Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.
Shume gjera!!! Kembet, zerin(degjohet, nuk shikohet)~~~Nejse, pamja fizike me terheq, por prape nuk jepem fare, bej sikur nuk me intereson!!!:P
edhe me thene te drejten, bej gabim!!!
Me pare shikoj fytyren, nuk me interesojne unazat apo cfare ka veshur apo mbathur. Shikoj menyren e reagimit, kuptohet kjo nga imika e fytyres. Buzeqeshjen ne rast se ka! pastaj ecjen.
Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.
Sytë.
Jo shum njerëz i kanë sytë në formë bajame,edhe në ngjyrë amber si të miat .
Do doja ta kisha një binjake si veten.
Krijoni Kontakt