Pershendetje si kaluat.. Une kam lindur ne angli ne vitin 2000 dhe kam ardhur ne shqiperi ne vitin 2004. A ka ndonje mundesi qe une te perfitoj ndonje dokument. Ose mund te me ndihmoni me ndonje avokat emigracioni ne angli. Faleminderit