Close
Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 145
    JEZUSI I VETMI SHPETIMTAR Maska e i shpetuari
    Anėtarėsuar
    28-02-2003
    Vendndodhja
    NE VENDIN E EMANUELIT
    Postime
    56
    I DASHUR VELLA JESUSHUA !
    UNE NUK E DI ARSYEN PSE DESHMUESI NUK PRET MESAZHE PRIVATE POR NUK MUND TA GJYKOJ ATE PER KETE. NDOSHTA AI KA NJE ARSYE PER KETE QE NUK MUND TA SHPREHI PUBLIKISHT.
    PRA LE TE MUNDOHEMI TE KUPTOJME NJERI-TJETRIN ME BUTESI ASHTU SIC NA KA HIJE NE BIJVE TE PERENDISE.
    TE UROJ ZOTI TE BEKOFTE VELLA DHE PO LUTEM QE TI TE DALESH ME SUKSESE NE PROVIME. ME RESPEKT, I SHPETUARI.
    html

i/e regjistruar Maska e Jesushaus
    Anėtarėsuar
    05-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    271
    Deshmuesi,
    te gjitha ato qe ke shkruar jane supozime boshe te pabaza. Te kam ftuar shume here ne menyre private keto 3 vjetet e fundit pak a shume dhe asnjehere s'je pergjigjur. S'kam dashur te te kritikoj asnjehere per ndonje gje ne sy te te gjitheve, sepse te te them te drejten nuk jam dakort me shume gjera te doktrines tende. Jam munduar gjithmone si vella, derisa arriti puna tek Krishtlindja, pas 3 vjetesh ftese u detyrova te nderhyj. Eshte detyra ime te nderhyj kur perhapen mesime te rreme dhe do te nderhy gjithmone. Per kete te siguroj 100%.

Une nuk e di se nga vjen dhe se kush je me te vertete, megjithese kemi tre vjet qe shkruajme ne kete forum.
    Ne kete rast une do te kisha nderhyre edhe po te mos kishte shkruajtur asgje motra abigail. Sepse nuk ke asnje te drejte te provokosh njerezit ne ate menyre. Ti s'je as pastori i saj e as i imi, nese ndihesh vellai yne sillu si vella, nese ndihesh dicka me teper, eshte puna e jote, je i lire te ndihesh si te duash. Une s'kam asgje kunder personit tend dhe deshiroj qe te shkosh mire me te gjithe, edhe me motren Abigail. Une s'merrem me hile dhe poshtersira te tilla. Motra eshte e madhe dhe e pjekur dhe besoj se e ka rimarre vehten dhe me siguri qe s'ka asgje kunder teje.

Fjala e Perendise eshte e qarte, dhe i flet njerezve ne menyre te thjeshte. Sill fjalen e Perendise ashtu sic eshte, por pa makinacione dhe hile psiqike. Fjala e Perendise eshte si nje shpate me dy tehe, dhe nuk ka nevoje qe ti te pergatisesh zemrat e njerezve. Nuk e di a po me kupton. Ai i pergatit vete ato.

Prandaj mik i dashur studjoje edhe nje here pozicionin tend, dhe meso te pranosh edhe kritika, te pranosh edhe gabime. Jo duke thene "nese" apo "po te". Une lutem per ty qe Perendia te te bekoje dhe ti nese e ke ne zemer lutu edhe per mua. Te leme Frymen e Shenjte te veproje ne zemren tone, nese ka dicka qe nuk shkon ta heqe nga ne. Te na jape dashuri, sepse asgje qe ne mund te bejme nuk mund te zere vendin e dashurise.

Sa per shpetimin, nuk dua te te mbush mendjen, por le Fjalen e Perendise te te binde. Pere kete po te sjell disa vargje:

17 Vėllezėr, nė qoftė se ndonjė nga ju del nga rruga e sė vėrtetės dhe dikush e kthen,

18 le ta dijė se ai qė e kthen mėkatarin nga tė gabuarit e rrugės sė tij, do tė shpėtojė njė shpirt nga vdekja dhe do tė mbulojė njė shumicė mėkatesh. (Jakobi 5:19-20)

11 Mos mė largo nga prania jote dhe mos mė hiq Frymėn tėnde tė shenjtė.

12 Kthemė gėzimin e shpėtimit dhe pėrkahmė me frymė dashamirės. (Psalmi 51)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jesushaus : 12-03-2003 mė 19:49
    Ditėt e njeriut janė si bari;
    ai lulėzon si lulja e fushės;
    nė qoftė se era i kalon sipėr,
    ai nuk ėshtė mė dhe vendi i tij nuk njihet mė.
    Por mirėsia e Zotit vazhdon nga pėrjetėsia nė pėrjetėsi
    pėr ata qė kanė frikė prej tij,
    dhe drejtėsia e tij pėr bijtė e bijve,
    pėr ata qė respektojnė besėlidhjen e tij
    dhe mbajnė nė mendje urdhėrimet e tij
    pėr t`i zbatuar nė praktikė.

Psalmi 103

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281

. Jesushaus nuk ke aspak te dretje qe te me gjykosh.

Ju vazhdoni te mbroni mendimin tuaj , duke trumbetuar se une po PROVOKOJ , dhe nuk kam nje DOKTIRNE te vertete te Krishtere. Se pari te keshilloj qe te besh kujdes ne akuzat e pabaza qe i ben nje sherbestari te Krisntit. Nese ke dicka kunder DOKTIRNES qe une predikoj, te lutem sille kete me fakte. Ju me thoni se PROVOKOJ, kur une ju jap mundesine besimtareve qe te deshmojne ate cka kane ne zemer. Per kete po te bej nje pyetje:
    Perse Jezusi i pyeti apostujt , nese ata e njihni apo jo Jezusin si te vetemelindurin Bir te Perendise? Prej kesaj rjedhin tri pyetje:
    1-Mos valle Jezusi priste ta mesonte kete gje prej apsotujve?
    2-Mos valle i PROVOKOI ata?
    3-A nuk e dinte Jezusi pergjigjen e Pjetrit, perara se ta pyeste ate?
    Une e kuptoj keshtu kete pyetje, qe Jezusi ju drejtoi jo vetem apsotujve te tij, por te gjithe te krishtereve pa perjashtim:
    Jezusi i FTOI dhe i fton te Krishteret , qe te DESHMOJNE BESIMIN e tyre, te DESHMOJNE me GOJE ate qe kane ne ZEMER.
    Pikerisht ketu mer piknisje dhe frymezim edhe mendimi qe mua me ka shtyre ,qe te bej disa pyetje motres Abigail, ku ne to nuk ka aspak PROVOKIME , sic te pelqen ti te paraaqesesh, por ka ftese per te DESHMUAR ate qe Abigailili apo Deshmuesi ka ne zemer. Pika tjeter qe me shtyu ti dretjoj ato pyetje moters Abigail eshte dhe nje tjeter fakt , te cilen Abigaili duhej ta permendte. Perpara se une te flisja mbi 10 virgjereshat, e cila ishte tema mbi Shpetimin, Abigaili ishte shume e interesuar qe te dinte plotesisht mbi Shpetimin te cilen une po e trajtoja tek 10 Virgjereshat. Kur une e mbarova temen ne fjale, i kerova disa here Abigailit qe te prononcohej mbi rezultatin qe ajo kishte aritur ne lidhej me Shpetimin, pasi ajo e pranon vete se ne kishen ku shkon, predikohet se Shpetimi HUMBET. Per kete une i kerova asaj qe te me thote, nese tema mbi 10 virgjereshat kishte sjelle sado pak nje mesim te qarte ne lidhje me SHPETIMIN dhe HUMBJEN apo jo te besimtarit te krishtere. Dhe konkretisht Abigaili me tha: Akoma nuk mund te flas, dhe jam duke pritur qe te me flase Perendia ne lidhje me HUMBJEN e shpetimit. Me pas ajo solli VARGJET, qe jane me siper, ku keron te dije perseri rreth HUMBJES apo jo te shpetimit. Kjo per mua tregon se, ajo ende nuk ka arritur ne nje perfundim te qarte rreth kesaj teme qe po flasim. Atehere une vendosa qe ta pyes drejtpersedrejti motren ne lidhje me deshmine e SHPETIMIT, pasi ajo vete nuk me kishte dhen nje pergjigje te plote Tek 10 virgjereshat, dhe me pas solli perseri Vargje ku do te dije nese Sheptimi humbet apo jo.
    Cfare do te benit ju Jesushaus, nese atij qe i flisni mbi Shpetimin e Krishti ju thote se, ne kishen tone predikohet qe Shpetimi humbet. A do ti drejtosheshe ti atij drejtpersedrejti me pyetjen: Nese Krishti vejn Sot si mendon ku do te jesh????
    Kjo eshte pyetja me e domosdoshme , ne menyre qe ta ballafaqosh vellane apo motren me realitetin e BESIMIT tek Krishti. Un jam vene njhere perara nje situate te tille, kur kam pyetur disa ADVENTISTe, pasi ata e kane ne qender te tyre HUMBJEN e shpetimit. Dhe kam pyetur konkretisht Plakun dhe plaken e kesaj kishe, por ata nuk me thane se perse na provokon, po perkundrazi ju pergjigjen pyetjes, simbas asaj qe ata besonin. Nga deshmija qe ata dhena une isha ne gjendje qe te shpallja plotesiht mesimin e KRishtit ne lidhej me shpetimin dhe humbjen e tij. Plaku me tha: une jam i Shpetuar sepse besoj ne Krishtin dhe mekatet e mija jane falur, ndersa Plaka me tha: Mendoj se ende nuk jam gati , pasi nuk e kam mbajtur sic duhet te shtunen. Nese une nuk do ta dija kete realitet te besimit tek kjo PLAKE , do ta kisha te veshtire qe ti flisja asaj ate qe duhej. Njohja e problemit qe mund te kete vellaj apo motra, per nje predikues dhe evangjelist te KRishtit ka rendesi te madhe, pasi keshtu predikuesi e ka me te lehte qe ta mesoje dhe ta udheheqe ate drejt mesimit qe duhet.
    Ja pra se perse ka rendeis shume te madhe ballafaqimi me Realiteitn e BESIMIT tek Krishti. Por juve Jesushaus ju pelqen qe ta quani provokim, sepse keshtu ju keni mundesi qe ta poshteroni vellane tuaj. E keqja nuk qendron ne ato cka ti thua ndaj meje , por e keqja juaj eshte se ti nuk me beson ne ate qe une deshmoj. Prandaj them se tashe tuje problemi eshte ne ty ne zemren tende. Une fals drejt dhe nuk ginjej, Zoti eshte deshmitari im.
    I Shpetuari te me falesh, per kete pergjigje te dhene ne kete teme, pasi e ndjej se nuk eshte vendi i duhur, por nuk kam mundesi tjeter. Mendoj se edhe keto gjera jane te vlefshme, pasi jane nje mesim edhe per te krishteret e tjere . bibla eshte Jete e jetuar ku ne te cilen zene nje vend edhe keto gjera.
    Deshmeusi.

Anėtarėsuar
    05-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    271
    Vella i dashur po flet percart!!

asnjeri s'do t'ju poshteroje, por analizo sjelljen tende ne forum.

Mesimet e rreme:

1. Krishtlindja
    2. Ceshtja e shpetimit.

Asnjeri s'te gjykon une kam analizuar vetem ate qe shkruan. S'dua te hy ne polemika me ty. Ne rradhe te pare asnjehere s'i je pergjigjur pyetjeve te mia, por gjithmone ke marre teme tjeter per tu larguar nga diskutimi.

Nga ato qe ke shkruajtur me siper, mendoj se je ti ai qe po gjykon dhe jo une. Une s'merrem me intriga mesjetare turkoshake, por ate qe kam ne zemer ta them. Te dhemb apo nuk te dhemb, ky eshte mendimi im dhe sic ta kam thene, nese del me mesime te rreme do te nderhy gjithmone.

Per deshmite e tua te kam inkurajuar gjithmone, dhe te kam bekuar, besoj se te kujtohet sesa here te kam shkruar, por kur nuk ktheje pergjigje, nuk mund ta beja me.

Edhe nje gje: keta diskutimet tona po i lexojne te gjithe besimtare e jobesimtare dhe kjo eshte per fajin tend. Ti s'do te kesh kontakt me njeri dhe nga ana tjeter do te ndash Fjalen e Perendise.
    Gjermanet thone para se te nisesh dicka per te bere: "I ke bere detyrat e shtepise??" Edhe pas poth. 3 vjetesh nuk e ke kuptuar se je ne gabim qe je ndare nga te tjeret. Dhe kete do te ta kujtoj sa here qe do kemi diskutime, sepse qe ketu shoh qe dicka nuk shkon ne ty. Nuk eshte gjykim, por realiteti pas poth 3 vjet forum.

Une nuk e di se ke ke takuar, ti thua adventiste, une s'kam njohur deri tani direkt ndonje nga ata. Une te kam sjelle vargje te Bibles mbi shpetimin dhe do ishte e mira te diskutoje mbi ta dhe jo mbi adventistet.

Te lutem vella mundohu te kuptosh se edhe ti mund te gabosh, dhe se edhe ne ty mund te jete dicka qe nuk shkon. Une ndihem te ti them keto fjale dhe deshiroj te me kuptosh dhe jo te ndihesh i ofenduar. S'kam asnje paragjykim kundrejt teje!! Keto qe te shkruaj jane vetem rezultat i asaj te kam perjetuar ne forum.

Te uroj bekimin e Zotit dhe diskutim te sinqerte. Shpresoj qe te mos ndihesh i hidheruar, por te egzaminosh nje here vetevehten ashtu sic duhet ta bejme te gjithe. Po te sjell edhe njehere vargjet e shkrimit te kaluar. Eshte Perendia qe flet ne keto vargje dhe jo une. Ketu nuk ka "nese" dhe "apo". Perendia u flet qarte njerezve. Kush ka sy le te shohe, kush ka veshe le te degjoje...

17 Vėllezėr, nė qoftė se ndonjė nga ju del nga rruga e sė vėrtetės dhe dikush e kthen,

18 le ta dijė se ai qė e kthen mėkatarin nga tė gabuarit e rrugės sė tij, do tė shpėtojė njė shpirt nga vdekja dhe do tė mbulojė njė shumicė mėkatesh. (Jakobi 5:19-20)

11 Mos mė largo nga prania jote dhe mos mė hiq Frymėn tėnde tė shenjtė.

12 Kthemė gėzimin e shpėtimit dhe pėrkahmė me frymė dashamirės. (Psalmi 51)

Une jam lutur per ty dje dhe sot dhe nese e ndjen ne zemer lutu edhe per mua, dhe hapi mesazhet private, se eshte turp.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jesushaus : 13-03-2003 mė 05:52

Psalmi 103

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281

Jesushaus.

Vertet gjermanet thone i ke bere detyrat e shtepise, por eshte rendesishme se cfare thone te krishteret. Te krishteret thone se, perpara se ta aokuzosh vellane per doktrinen e reme, duhet tja faktosh ati me vargje nga BIBLA. Pra une po pres te me tregosh doktirinen time te reme ne lidhje me SHPETIMIN. Shkrimet e mija aty i ke , shkruaj vargjet e mija duke i ballafaquar me Biblen.
    Ne lidhje me Krishtlindjet.
    ME thuaj ti konkretisht se kur ne te krishteret duhet te festojme krishtlindjen( ne cilen DATE) , dhe se a duhet ta festoje krishtlindjen nje i krishtere?
    Po pres qe te diskutojme konkretisht dhe te mos meremi me fjale.
    Sa per te tjerat, ti kam thene plotesisht me zemer te hapur, dhe dashuri ne Krisht. Por mbase nje dite kur te piqesh edhe me ne besim do ta kuptosh, se, sa e rendesishme eshte ti besosh vellajt ne Krisht, kur ai te thote te verteten ne lidhej me kete apo ate problem.
    Me vjen cudi se vetem ti dhe Abigaili i moret pyetjet e mija si PROVOKIM dhe jo ashtu sic ato jane ne te vertete. Ketu ka dhe plot te krishtere te tjere, por per cudi askush nuk i "PA ato si nje povokim.
    Se per te qenit tim dhe kush me ka vene mua qe te sherbej ne kete faqe te krishtere,mendoj se nuk e kam mare pushteitn nga njeriu, por nga Perendia. Keshtu gabon katercipersiht kur thua se kush te ka vene ty , ose nuk je as pastori i Abigailit dhe as pastori im qe te te digjojme.
    Ti ke te drejte te nderhysh sa here qe sheh se nuk thuhet drejt mesimi i Krishtit po keshtu dhe cdo i kishtere tjeter, por kete ta besh me argument biblik, dhe me BUTESI e DASHURI ne Krishtin Jezus.
    Deshmuesi.
    Ps. Ju jam shmangur bisedave me ju, sepse e dija se e parandjeja se do te ndodhte nje gje e tille , te cilen ti edhe e kryeve. Ai qe eshte i pejkur ne besim i parandjen gjerat prandaj dhe ju ruhet.
    Por e megjithse ju ruhesha konfrontimeve me ju, perseri ato nuk munda ti largoj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga deshmuesi : 13-03-2003 mė 21:44

Anėtarėsuar
    05-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    271
    Vella i dashur,
    per disa dite nuk do te kem mundesine te te shkruaj dhe te sugjeroj ta shtyjme per pak (7-10 dite) me vone kete diskutim. Do te deshiroja ta benim ne menyre private sepse per mendimin tim do te sqaroheshim me mire. Une te uroj gjithe te mirat dhe bekimin e Zotit ne jeten tende dhe ne familje.
    Fatkeqesisht nuk e kam adresen ternde dhe keshtuqe smund te te shkruaj. Mund te ma nisesh ne mesazhat private, gjithmone nese ke deshire. Qellimi im eshte qe te merremi vesh te gjithe dhe te kemi paqen. Komunikimi eshte mjeti me i mire per tu marre vesh. Une medoj se shkaku i mosmarreveshjeve eshte mundesia e limituar e komunikimit ndermjet nesh.
    Nuk besoj se do te ishim grindur po te kishim pasur kontakt, per kete te siguroj vella. Lutu per mua dhe une e kam ndjere ne zemer te lutem per ty dhe e kam bere me deshire. Deshiroj qe per gjithcka te flasim me njeri-tjetrin, kete deshiron Perendia nga ne dhe te leme Frymen e Shenjte te na drejtoje.
    Une po perjetoj nje kohe shume te bukur ne bashkesi, po perjetoj nje rizgjim. Fryma e Shenjte po na drejton dhe po na mbush plot. Lavdi i qofte Perendise! Shumica flasin ne gjuhet e Frymes, dikush interpreton. Nuk ka gje me te bukur kur Perendia na flet kaq direkt. Shume po rrefejne qe nje gje te tille nuk e kane perjetuar kurre, dhe se nuk e kane ndier kurre Perendine kaq prane, edhe besimtare qe vijne prej vitesh ne kishe. Shume po rrefejne religjiozitetin e tyre dhe po e hedhin poshte.
    Vella dua qe edhe ne ne forum te perjetojme gjera te tilla dhe te jemi bekim per njeri-tjetrin. Le te marrim shembullin e Jezusit. Me i madhi duhet te jete me i vogli.
    Zoti te bekofte dhe te dhente dituri ne drejtimin e bashkesise. Do te ishte nje bekim i madh per ne po te na tregoje me teper per punen tende atje, dhe per vepren e Perendise ne Shqiperi, apo atje ku je, sepse nuk e di se ku rri.

Vellezer lutuni per mua!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jesushaus : 14-03-2003 mė 09:30

Psalmi 103

i Krishtere Maska e i krishteri
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    660

Une dua tju le vetem me keto vargje

Gjoni 1:12-13; Gjoni 5:24 Gjoni 15:6!!!

Mos harroni nje gje se Shpetimi nuk eshte nje llaf goje por nuk eshte diēka qe harrihet me mund.

shpetimi vjen falas edhe koltivohet(kudeset) me mund.Sa pranojme Jezusin, jeta e perjeteshme fillon ne jetet tona, por ne baze te kesaj jete te perjeteshme eshte edhe shpetimi...Mbreteria e Perendise eshte nje premtimi, por jeta e perjeteshme fillon qe ne kete jete tokesore. nese nuk jetojme jeten e perjeteshme nuk jemi as te shpetuar, nese e jetojme jemi te shpetuar.ne pak fjale shpetimi duhet jetuar edhe nuk duhet ngelur ku ka qene.Shpetimi nuk eshte i caktuar vetem per disa persona por per te gjithe ata qe vijne ne shpetim(qe pranojne Jezusin si Zotin edhe shpetimtarin e tyre).

edhe njehere "Shpetimi" duhet jetuar, se perndyshe nuk e je i shpetuar. nese pyet nje person qe nuk ka pranuar krishtin ne jeten e vet(edhe pse vjen nga nje familje e krishtere): "A je i sigur se do te shkosh ne parajse kur te vdesesh"? pergjigja qe do te marresh eshte: Po te doje Zoti!

Me te krishteret nuk duhet te ndodhe keshtu(ndodhe keshtu me ata qe kane lindur nga mishi, nga gjaku, nga vullneti i burrit ndersa ata qe kane lindur nga Perendia kane siguri 1000%qe do te shkojne sepse jetojne shpetimin)

me respekt nga vellai juaj ne Zotin tone te Shenjte JEZUS, i krishteri!!!
    mos harroni te lexoni rreshtat e siperm

Zoti ju bekofte te gjitheve!!!
    Tani pra keto tri gjera mbeten:
    Besimi, Shpresa dhe Dashuria;
    Por me e madhja nga keto eshte
    DASHURIA

Zoti ju bekofte te gjitheve

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281

Zoti me ne.

Paqja dhe Hiri i Krishti qofte gjithmone me ju Jesushaus.
    Tashme e ndje veten teper te lehtesuar, jo vetem per faktin qe Paqja po flet ne zemrat tona, por sepse sa me shume qe te veprojme dashurine e Krishtit, aq me te fuqishem qendrojme ne Krishtin.
    Nuk ka redesi se perse patem mosmarveshje, rendesi ka qe i ligu te mos na tundoje , ne menyre qe te mos mekatojme. Eshte redesishme qe te qendrojme ne paqen e Krishtit. Zoti te bekofte dhe lutu per mua dhe une per ty. Po keshtu te lutemi edhe per motren tone te dashur Abigail, ne menyre qe te ecim denjesisht ne Krishtin duke bere dashurine e Krishtit.
    Zoti ju bekofte.
    Ps. Mendoj se se shpejti do te zgjidhet dhe ceshjta e Email.
    Deshmuesi

mbushem me pafundesi.. Maska e ABIGAIL
    Anėtarėsuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    785
    Ja sa e mire dhe e kendshme eshte kur vellezerit jetojne bashke ne harmoni!

ABIGAIL

Jezusi ju do! Maska e Astrit77
    Anėtarėsuar
    26-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    390
    Gezohem kur shikoj qe gjerat po permiresohen!
    Dhe s'ka se si te ndodhe ndryshe, midis vellezerve dhe motrave, falja dhe dashuria jane dy gjera te mrekullueshme qe vetem nje i krishtere i vertete i ka, dhe burimi i tyre eshte Jezu Krishti. Ja sa bukur e komenton Zoti yne Jezu Krisht faljen tek Mateu 18:21-22:

21 Atehere Pjetri iu afrua dhe tha: "Zot, ne se vellai im mekaton kunder meje, sa here duhet ta fal? Deri shtate here?".
    22 Jezusi i tha: "Une nuk te them deri shtate here, por deri shtatedhjete here shtate."

Vellezer dhe motra, 70x7, do te thote qe te falim pambarimisht, sa here qe vellai apo motra ta kerkojne faljen ne duhet gjithmone te falim, sic thuhet edhe tek lutja e Zotit :

Dhe na i fal fajet tona, ashtu sic ua falim edhe ne fajtoreve tane.

Perendia na i ka falur te gjitha mekatet tona, qofshin te vogla apo te medha, le te falim edhe ne, ato qe na kane borxhe dhe te mos tregohemi pa mend si sherbetori tek Mateu 18:23-34.
    Hebrenjve 10:24-25 :

24 Dhe le tė kujdesemi pėr njeri tjetrin, pėr t'u nxitur pėr dashuri dhe vepra tė mira,
    25 pa hequr dorė nga tė mbledhurit bashkė tonin, sikurse kanė zakon disa, por tė nxisim njeri tjetrin, aq mė tepėr se e shihni ditėn qė po afrohet.
    Duani armiqte tuaj bekoni ata qe ju mallkojne, per te qene bij te Atit tuaj qe eshte ne qiej -Jezus

Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Isuf Luzaj
    Nga Veshtrusja nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 28-09-2007, 08:48
  2. Fragmente nga Shėn Grigor Teologu
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:40
  3. A ekziston lufta kundėr Islamit?
    Nga Kryeplaku nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 26-08-2006, 15:13
  4. A ekziston flamuri qė u ngrit mė 28 Nėntor 1912 nė Vlorė?!
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 06-08-2006, 07:57
  5. Nese Perendia ekziston... perse sundon e keqia..
    Nga ABIGAIL nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 09-09-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •