Close
Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 145
    i/e regjistruar Maska e huggos
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Nje sygjerim per te gjithe...

Fillimisht shihni se pyetja nuk eshte e rregullt, as te pakten nga ana kuptimore...

Humbet Shpetimi ??!! Cdo te thote kjo??!!

Mos kopjoni doktrinat kishtare pa qene vete te sigurte per ate qe duhet te besoni.

...kjo vazhdon te mbetet keshille vecse.

sinqerisht,
    huggos
    detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281

E nderuar moter Abigail!

Fillimisht dua tju bej nje pyetje , per tju ndergjegjesuar ne lidhje me ate qe ju keroni te dini. Jo se nuk mund tju pergjigjem vargjeve qe ju kini sjelle, por me e rendesishme per ju eshte : Te njini vetveten duke qene e ndergjegjesuar per ate qe ti keron te dish. Pa njohur vetveten dhe realitetin e besimit qe ndjek , ju do ta kini te veshtire qe te kuptoni konkretisht se cfare eshte Shpetimi i Perendise. Fillimisht po ju drejtoj keto pyetje:
    E dashur moter Abigail:
    1 - Jeni e shpetuar apo jo?
    2 -Nese thoni : Po, ku mbeshtetet Siguria juaj?
    3 -Nese Jezusi do te vinte pikerisht kete cast , a do te hynit ne dasmen e tij, dhe nese do te hynit: ku e mbeshtetni sigurine e hyrjes?
    Keto pyetje ti dretjoj ne menyre qe te njoh drejtpersedrejti nese e ke kryer PUNEN e Perendise per shpetim gjon:6:29.
    Pasi te njoh pergjigjen tuaj te vertete , do te mund te jem ne gjendje qe te bisedoj me ju konkretisht ne poziten ne te cilen ndodhesh. Kjo gje eshte shume e rendesishme per nje besimtiar te krishtere.
    Zoti te bekofte.

mbushem me pafundesi.. Maska e ABIGAIL
    Anėtarėsuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    785
    I dashur vella Deshmues!

Me vjen shume keq qe flet ne kete menyre, dhe per pyetjet qe me ke bere.

Paska qene i kot diskutimi yne kaq kohe.....

Ti dyshon ne se une jam e shpetuar apo jo?

Ashtu si eshte e vertete ne keto caste se Perendia jeton, eshte po aq e vertete dhe e sigurte PO-ja ime mbi pyetjet e tua me siper!

SIGURINE E SHPETIMIT E KAM, POR NESE UNE LARGOHEM NGA BESIMI, DAL NGA RRUGA E SE VERTETES, BEHEM NJESH ME BOTEN
    TI MENDON SE UNE E KAM SHPETIMIN NE XHEP? VETEM NESE PENDOHEM DHE KTHEHEM PERSERI TEK PERENDIA.

ME QE ERDHEN GJERAT DERI KETU, PO TE TREGOJ NJE RAST.
    MOTRA IME, ISHTE BESIMTARE, E RILINDUR, E SHPETUAR, TANI KA RRETH DY VJET QE BEN NJE JETE SI GJITHE BOTA, NUK KA ASNJE LIDHJE ME PERENDINE.

DHE MOS U MUNDO TE ME THUASH SE AJO NUK KA QENE E RILINDUR OSE NESE UNE NUK MUND TE JEM E SIGURTE, SEPSE JETOJA DHE JETOJ NE NJE SHTEPI ME TE DHE E NJOH ME MIRE SE NDOKUSH TJETER.

TI MENDON SE PO TE VIJE KRISHTI NE KETO CASTE, AJO DO TE SHKOJ NE QIELL. ME KEQEARDHJE UNE TE THEM JO!

NESE AJO E KA AKOMA SIGURINE E SHPETIMIT, DHE SHKON NE QIELL BASHKE ME MUA, ATEHERE KU QENDRON NDRYSHIMI?

SIGURINE E SHPETIMIT E KE PER AQ KOHE SA JE BRENDA VULLNETIT TE PERENDISE DHE E NDJEK ATE, NESE LARGOHESH PREJ TIJ, KJO SIGURI HUMBET.

TE LUTEM QE TU PERGJIGJESH PYETJEVE ME LART.

PERSONALISHT, JAP DOREHEQJEN NGA DISKUTIMI NE KETE TEME, SEPSE MENDOJ SE NUK E PASKAM LIRINE E FJALES, SEPSE DUKE E PASUR KETE LIRI FJALE DHE TE SHPREHURI, I VE VELLEZERIT E MI NE DYSHIM PER SHPETIMIN TIM

PAQA E ZOTIT ME JU!

ABIGAIL
    Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.

i/e regjistruar Maska e Jesushaus
    Anėtarėsuar
    05-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    271
    Deshmuesi,

E di ti qe po flet me nje moter ne Krisht?

duke pare kete menyre te shkruari dhe arsyetuari kam pershtypjen se kam te bej me nje person qe s'di sesi ti pergjigjet pyetjeve dhe me ane te presionit psiqik (nje gje e tille verehet tek deshmitaret e Jehovait), mundohet ti ngule te tjereve idene e tij. Kjo eshte menyra me e ndyre per te perulur nje person, qe ta beje te ndihet e pavlere. Une te them se kjo qe ke shkruajtur nuk mund te vije nga Perendia.

Siguria e shpetimit vjen vetem nga Fryma a Shenjte!
    Kur Davidi kreu mekat, nuk e ndjente me gezimin e shpetimit.

Dhe ai iu lut Perendise: Zot me rijep gezimin e shpetimit...!!

Kush je ti qe do te gjykosh poziten ne te cilen ndodhet motra? Kushe je ti qe do te gjykosh, nese motra eshte be shpetuar? Mos je ti Perendia? Mik i dashur nuk e di se nga vjen, por i ke tejkaluar kompetencat. Nje dite do te dalim para Perendise dhe do te gjykohemi per fjalet tona!

Moter Abigail,

Perendia te do. dhe ti ke nje vlere shume te madhe per Te, sepse Jezusi te ka lare me gjakun e Tij. Ti ke Frymen e Shenjte qe eshte garanti kryesor qe ti i takon Atij dhe asnje s'mund te te ndaje nga Perendia. Skandale do te kete gjithmone, e thote Fjala e Perendise (lexo Luka 17), por mjere ai qe skandalizon besimtaret! Mos u trishto dhe mos u irrito nga skandalet, sepse Perendia eshte me ty. Djalli mundohet me cdo menyre te na largoje nga e verteta, kur te flasim do te te tregoj dicka qe me ka ndodhur para pak ditesh, e ngjashme me kete qe ndodhi ketu ne forum, por Perendia me dha fitoren. Sepse Ai qe eshte ne ne eshte me i forte se cdo fuqi qe mund te shihet dhe qe s'mund te shihet, qofte ne qiell e qofte ne toke. Ai eshte Perendia qe ka krijuar qiellin dhe token dhe gjithcka qe eshte ne te. Atij i qofte perjete lavdia! Prandaj duhet te qendrojme te forte ne te, dhe te perqendrohemi vetem tek Ai. Njerezit do te na deluzionojne gjithmone. Zoti thote: Mallkuar qofte njeriu qe ka besim tek njeriu... Jeremia 17:5
    Moter me vjen keq qe s'do te shkruash me ne kete teme, por une te keshilloj te vazhdosh, qe te jesh akoma nje bekim per ne.
    Ne jemi drita e botes, dhe le ta rrezatojme Perendine, me sjelljen tone dhe me kryesorja me dashurine qe Ai na jep cdo dite.

Zoti ju bekofte!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jesushaus : 11-03-2003 mė 11:42
    Ditėt e njeriut janė si bari;
    ai lulėzon si lulja e fushės;
    nė qoftė se era i kalon sipėr,
    ai nuk ėshtė mė dhe vendi i tij nuk njihet mė.
    Por mirėsia e Zotit vazhdon nga pėrjetėsia nė pėrjetėsi
    pėr ata qė kanė frikė prej tij,
    dhe drejtėsia e tij pėr bijtė e bijve,
    pėr ata qė respektojnė besėlidhjen e tij
    dhe mbajnė nė mendje urdhėrimet e tij
    pėr t`i zbatuar nė praktikė.

Psalmi 103

JEZUSI I VETMI SHPETIMTAR Maska e i shpetuari
    Anėtarėsuar
    28-02-2003
    Vendndodhja
    NE VENDIN E EMANUELIT
    Postime
    56
    TE DASHUR VELLEZER E MOTRA NE KRISHT !
    NE MUND TE LARGOHEMI PER NJE FARE KOHE NGA ZOTI PER SHKAK TE MEKATIT, POR PERNDIA KA THENE NE FJALEN E TIJ SE AI NDREQ ATE QE DO DHE FSHIKULLON CDO BIR QE I PELQEN(HEBRENJVE 12:6). PER TA KUPTUAR ME MIRE DUHET LEXUAR NGA VARGU 1-11. PRA AI QE ESHTE BIR OSE BIJ E PERENDISE NJE DITE DO TE KTHEHET TEK ZOTI ME PENDESE PASI TE JETE NDREQUR E FSHIKULLUAR NGA PERENDIA NUK MUND TE JETOJE NE RREBELIM PER GJITHMONE SEPSE I PERKET PERENDISE. DHE NESE NUK PENDOHET PER MEKATIN E TIJ PERENDIA DO E HEQI NGA KJO TOKE ME ANE TE VDEKJES. PER KETE LEXO TEK 1KORINTASVE11:27-32. POR VARGU PER TE CILIN PO FLAS ESHTE VARGU 30. QE THOTE: "PER KETE ARSYE KA NE MES JUSH SHUME TE DOBET E TE SEMURE, DHE SHUME VDESIN".
    PRA ATA QE VDESIN JANE BESIMTARE QE NUK KANE MARRE SIMBOLET DENJESISHT, PRA PA SHQYRTUAR MEKATET E TYRE ME PARE. PO KESHTU ZOTI MUND TE BEJE QE BESIMTARET TE VDESIN NESE ATA NUK VIJNE ME PENDIM TEK AI POR JETOJNE NE REBELIM NDAJ ZOTIT. POR KJO NUK DOMETHENE SE ATA NUK JANE TE SHPETUAR. PRA NE MUND TE LARGOHEMI PREJ ZOTIT VETEM PER NJE FARE KOHE POR JO PERGJITHMONE SEPSE ZOTI DO TE NA SJELLI NE PENDIM ME ANE TE QORTIMIT,KORIGJIMIT,NDESHKIMIT. DHE NESE MBETEMI TE PANDREQUR ATHERE JEMI KOPILA DHE JO BIJ (HEB12:8) PRA NESE NUK NDREQEMI POR VAZHDOJME NE RRUGEN TONE TE RREBELIMIT JEMI KOPILA JO BIJ, PRA NUK JEMI BIJTE E TIJ JEMI JOBESIMTARE SEPSE BESIMTARET(KRISHTERET)KTHEHEN TEK AI SEPSE JANE BIJTE E TIJ DHE I PERKASIN ATIJ.
    UNE MENDOJ SE NUK KA GJE ME TE QARTE SE KJO PJESE BIBLIKE. PRA NESE MOTRA JOTE ABIGAIL ESHTE BESIMTARE NJE DITE KURDO QE KJO DITE TE JETE DO TE KTHEHET TEK ZOTI ME PENDESE PER REBELIMIN E SAJ DHE KETE SIGURI NUK TA JAP UNE APO NDONJE TJETER POR PERENDIA QE NUK GENJEN. PER KETE TE JESH E SIGURTE.
    SA PER ATA QE THUA SE SIGURINE E SHPETIMIT E KE PER AQ KOHE SA JE NE VULLNETIN E PERENDISE DHE E NDJEK ATE, KJO (SIGURIA) NUK VARET NGA NE POR NGA PERENDIA AI E MBAN TE SIGURTE ATE JO NE SEPSE NE NUK MUND TE BEJME VULLNETIN E PERENDISE GJITHMONE SEPSE JEMI MEKATARE DHE NJE HERE DO GABOJME DUKE DALE NGA VULLNETI I TIJ. POR SHPETIMI ESHTE SIGURUAR NE KALVAR NGA KRISHTI DHE MBAHET I SIGURTE PO NGA AI SIC E KAM THENE EDHE ME PARE(1PJETRIT 1:5). PRA TE DASHUR TE KRISHTERE MOS NGATERRONI SHPETIMIN ME SHENJTERIMIN. SHPETIMI NDODH NJE HERE DHE E MARRIM NJEHERE E PERGJITHMONE. PRA SHPETIMI ESHTE I PERJETSHEM(HEB 5:9;9:12). KURSE SHENJTERIMI ESHTE GRADUAL I PERDITSHEM DHE MERR KOHE. NE SHENJTERIMIN E PLOTE NUK MUND TA ARRIJME KETU NE TOKE POR KUR TE SHKOJME NE QIELL(LAVDI)ATJE DO TE JEMI PLOTESISHT TE SHENJTERUAR SEPSE SA TE JEMI NE KETE TRUP QE NA TUNDON BASHKE ME BOTEN E SATANIN NUK MUN TE ARRIJME PLOTESISHT SHENJTERIMIN. PRA CDO DITE QE KALON NE SHENJTEROHEMI DERISA TE RREMBEHEMI KUR DO TE JEMI PLOTESISHT TE SHENJTERUAR. EDHE NJEHERE PO JU KESHILLOJ SI VELLA MOS NGATERRONI SHPETIMIN ME SHENJTERIMIN. KAQ KISHA, ZOTI JU BEKOFTE TE GJITHEVE. I SHPETUARI.
    html

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-03-2003
    Vendndodhja
    London
    Postime
    1

Re: A Mund Ne Krishteret Te Humbim Shpetimin?

I nderuar i shpetuar,
    Asnje i rilindur nuk e humb shpetimin por mund ta hedhesh poshte.Nje pyetje per ty cdo te thote per ty(shpetuar) nga kush?

Anėtarėsuar
    28-02-2003
    Vendndodhja
    NE VENDIN E EMANUELIT
    Postime
    56
    I DASHUR JACOB!
    CFARE DOMETHENE TA HEDHESH POSHTE, DHE KUSH E HEDH POSHTE AI QE ESHTE I SHPETUAR APO AI QE ESHTE I PA SHPETUAR?
    SHPETUAR PER MUA(SIPAS FJALES SE PERENDISE JO TIMES) DOMETHENE QE NJE NJERI NUK DO TE DENOHET PER ARSYE TE MEKATEVE TE TIJ, PRA NUK DO TE DENOHET. I SHPETUAR NGA DENIMI I FERRIT DHE LIQENIT TE ZJARRTE.
    "TANI PRA, NUK KA ASNJE DENIM PER ATA QE JANE NE KRISHTIN JEZUS"(ROM 8:1)
    "NE TE VERTETE NE TE VERTETE PO JU THEM: AI QE DEGJON FJALEN TIME DHE BESON NE ATE QE ME KA DERGUAR KA JETE TE PERJETSHME, DHE AI NUK VJEN NE QJYQ POR KA KALUAR NGA VDEKJA NE JETE". KJO DOMETHENE SHPETIM. DHE PERSA I PERKET PYETJES TJETER NGA KUSH. NESE E KE FJALEN SHPETUAR NGA CFARE GJEJE TA THASHE NGA FERRI DENIMI. NESE E KE FJALEN NGA KUSH PERSON ESHTE BERE SHPETIMI, SIGURISHT QE KRISHTI ESHTE SHPETIMTARI. TE UROJ ZOTI TE BEKOFTE, I SHPETUARI.
    html

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281

Moter Abigail dhe Vella Jesushaus.

Se pari uroj qe Zoti Krisht tju bekoje me paqe dhe dashuri.
    Jam krejt i BEFASUAR moter Abigail , nga pergjigja e juaj , dhe nga inkurajimi qe ju ka bere Jesushaus. Vertet jam pak i "shokuar" pasi ne vend te pergjigjes qe prisja, mora nje dhimbje te vogel. Une ju deshmoj ne prani te Krishtit se, pyejta ime ka per qellim vetem mesimin e drejte te Perendise. Une nuk jam nje provokator por nje vella ne Krisht. Megjithate ju kini opinjonin tuaj dhe jeni e vetedijshme ne ate cka deshmoni rreth meje.
    Me duhet tju kerkoj te FALUR ne KRishtin JEzus nese pyetjet e mija ju kane bere qe te ndjeheni keq, e megjithse ato kane brenda nje kuptim te qarte dhe aspak per tju bere ju e dashur moter Abigail qe te ndejheni keq. Por e megjithse kam patur tjeter qellim ne pyetjet e mija, perderisa ju jeni trishtuar, me duhet tju them qe te me falni.
    Une jam nje i krishter qe drejtoj nje bashkesi te vogel, dhe shpeshere kam predikuar edhe para kishave te Krishtit ne vende te ndryshme te botes, por ju deklaroj se ju kini dale ne nje perfundim jo te drejte ndaj pyetjeve qe une ju kam drejtuar.
    Me lejo e dashur moter qe te shpjegohem rreth qellimit te pyejteve te mija.
    Pyetjet e mija i kam dretjuar ndaj jush, jo per tju provokuar juve, por per te mare nje deshmi prej GOJES tende rreth SHPETIMIT ne Krishtin. Une e ndjej lumturi qe te deshmoj SHPETIMIN tim ne Krishtin Jezus . Keto pyetje , te cilat ja u kam dretjuar edhe juve, i kam bere para kishes dhe personalisht para shume te krishtereve, dhe eshte hera e pare qe mar nje pergjigje te tille. Jam aq konfuz ne lidhje me pergjigjen tuaj sa qe ... nuk di cte them. Por le te tju them arsyen se perse une ju pyeta: Une ju pyeta direkt ne lidhje me Shpetimin , ne menyre qe ju te deshmoni Shpetimin tuaj, te cilen edhe e kini thene , pavaresisht se nuk me kini lene vend per te diskutaur, pasi keqkuptimi juaj e humb bashkbisedimin per te diskutuar. Pra ju kini deshmuar se JENI e SHPETUAR ne KRishtin JEzus. Pikerisht ky fakt dhe kjo deshmi qe ju kini dhene, eshte plotesisht ajo qe une jo vetem e dija, por qe tju deshmoj juve se kjo SIGURI qe ju keni rreth SHPETIMIT, nuk vjen prej njeriut, por vjenn prej PERENDISE. Por ju duke u nxituar ne pergjigjen tuaj, ( e cila me trishton), me hoqet mua mundesine qe ta shpie deri ne fund biseden tone shume te frytshme.
    Me lejoni qe tju jap nje shembull nga bibla.
    JEzusi i mblodhi njehere apostujt e tij dhe i pyeti: Kush thone njerezit se jam une? Dhe Apsotujt i thane se, bota ju mban per nje mesues dhe profet. Atehere JEzusi ju drejtua atyre direkt: Po ju kush thoni se jam? Cfare pergjigje i dha Pjetir? Mos valle Pejtri u ndje i ofenduar ndaj kesaj pyetje te Krishtit? Perse Pjetri nuk i tha Jezusit: Zot , nuk ma merte mendja se si ju mund te me pyesnit mua nese ju njoh apo jo!!!! Mos valle nuk e dinte Jezusi mendimin e Pjetirt dhe te apostujve te tij?? Por qellimi i pyetjes se JEzusit kishte te bente direkt me DESHMINE qe duhet te beje i krishteri, ne lidhje me Jezusin Zot e Perendi. Zoti di gjithshka per ne , bile dhe ato qe ne ende nuk i kemi bere, por ai keron qe ne te DESHMOJME me force Emrin dhe Shpetimin e tij.
    Kete teme e lexojne shume te krishtere, dhe ata nepermejt diskutimeve tona marin mesashin e Krishtit. Prandaj pyetje e mija kane vetem sensin e mire ate te paqes dhe dashurise ne Kirsht.

E nderuar moter Abigail!
    Je e kini trishtuar se tepermi shpirtin tim, sa qe per disa caste nuk ndjehesha mire, por ne lutje i thashe JEzusit: O Zot ti e di qellimin tim ndaj motres Abigail. Po keshtu "mbeshtetja " dhe inkurajimi qe ju ben Jesushausi, e shton se tepermi trishtimin tim.
    Jesushaus: nuk eshte mire qe te yshtni te tjeret dhe te perfitoni , nga nje pergjigje qe motra Abigail ka sjelle ndaj meje. Nje i krishtere nuk duhet kursesi te "ndeze zjarin" por ta shuaje ate. Fjalet e tua flasin shume tek zemra ime dhe jane nje mesazh i qarte, por me duhet tju them se, nuk po veproni me sinqeritetin e nje te krishterei te pjekur. Edhe sikur une te kisha patur ate qellim qe Abigaili ka shprehur( gje per te cilen eshte Zoti deshmitar dhe une nuk ginjej), ju nuk duhet ta shtonit TRISHTIMIN tek Abigaili, duke e inkurajuar ate te kunderverpoje ndaj meje. Kjo eshte e rende per nej te krishtere, pasi ai duhet te sjelle Paqe nese midis dy te krishtereve ka nje problem.
    Me duhet tju them se kini zgjedhur jo "armen" e duhur e cila ne thelb te saj nuk ka DASHURINE e Krishtit.
    Pjekuria ne besim eshte vlefshme pikerisht ne momente te tilla, te cilat jane shume delikate. Mos valle ju ndjeheni i gezuar kur midis meje dhe Abigailit ka nje prishje te paqes ,( pak rendesi ka se kush ka faj)????? Mos valle ju gezoheni kur dikush do te hidhet kundra meje duke me share mua , dhe keshtu ju me mburje mund ti thoni atij se, " ja e sheh kush eshte deshmuesi, te cilin ti e mbroje dikur"???????? Mos valle ti ndjehesh i "deshperuar" vetem per motren Abigaili, dhe per Deshmeusin nuk te behet vone sepse ai eshte nje mendjemadh eshte nje hunde perjete, eshte nje llafazan , eshte nje njeri qe nuk kerkon ta korigjojne, dhe keshtu le te zhduket fare??? Asnjehere nuk kam menduar keq per ju por jam lutur qe Zoti te na sjelle ne paqe, dhe ne te gjitha shkrimet e mija drejtuar juve, ka vetem butesi, paqe dhe dashuri. Juve se pari ju takonte te me dretoheshit mua direkt rreth trishtimit qe i kisha shkaktuar Abigailit, dhe me pas kur ju te mernit Pergjgigjen time do te ishti ne gjendje qe te ishit nje BASHKUES dhe jo NDARES. ju mendoni se vetem ju e doni motren tone??? E folura juaj ndaj meje paraprihet jo prej paqes dhe dashurise, por prej nje arugance dhe kercenimi. Nuk ju gjykoj per kete, por di se ndaj jush dhe cdo kujt qe permend emrin e Krishtit, kam vetem miresi dhe dashuri te Krishtit. Zoti le te gjykoje midis nesh.

Ps. E megjithse ju moter Abigaili jeni e zemeruar me mua, ( pa te drejte) une do ta sjell te gjithe shkrimin qe kam pergatitur ne lidhje me diskutimin tone, rreth Shpetimit. Une do te percjell mesazhin e Krishtit , fjalen e se vertetes. Te ftoj Moter Abigail qe ta lexosh perseri shkrimin tim me vemendje, dhe do te shohesh se qellimi im ka mesimin e Krishtit.
    Deshmuesi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga deshmuesi : 12-03-2003 mė 01:06

Anėtarėsuar
    28-02-2003
    Vendndodhja
    NE VENDIN E EMANUELIT
    Postime
    56
    TE DASHUR VELLEZER E MOTRA NE KRISHT !
    A KA MUNDESI T'JU KESHILLOJ DICKA? KETE FORUM E VIZITOJNE SHUME VETA SI TE KRISHTERET ASHTU EDHE JO TE KRISHTERET, SI MIQTE ASHTU DHE ARMIQTE E KRISHTERIMIT QE NUK NA DUAN NE TE MIREN. PRA DO T'JU LUTESHA(JO TJU URDHEROJA MOS ME KEQKUPTONI) QE NESE KEMI DICKA ME NJERI-TJETRIN NE SI BESIMTARE TE KRISHTERE ESHTE E MIRA TA ZGJIDHIM DUKE I DERGUAR NJERI-TJETRIT MESAZHE PRIVATE KU TE MOS LEXOHEN NGA ATA QE NUK NA DUAN SEPSE KUR NE DEBATOJME PER PROBLEMET TONA PERSONALE NE PUBLIK ATA FERKOJNE BARKUN, PRA NUK ESHTE NJE DESHMI E MIRE. KETE KISHA UNE MOS MA MIRNI PER TE KEQ. E THEM KETE SEPSE JU DUA TE GJITHEVE ME DASHURINE E KRISHTIT. ZOTI JU BEKOFTE. I SHPETUARI.
    html

i/e regjistruar Maska e Jesushaus
    Anėtarėsuar
    05-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    271
    Vella i dashur,
    Kerko ti dergosh Deshmuesit nje mesazh privat dhe do ta shohesh.
    Jam shume dakort me ty, lexo shkrimet e mia ne fillim te kesaj teme dhe do te shohesh qe kete kerkoj edhe une.
    Zoti te bekofte!!
    Ditėt e njeriut janė si bari;
    ai lulėzon si lulja e fushės;
    nė qoftė se era i kalon sipėr,
    ai nuk ėshtė mė dhe vendi i tij nuk njihet mė.
    Por mirėsia e Zotit vazhdon nga pėrjetėsia nė pėrjetėsi
    pėr ata qė kanė frikė prej tij,
    dhe drejtėsia e tij pėr bijtė e bijve,
    pėr ata qė respektojnė besėlidhjen e tij
    dhe mbajnė nė mendje urdhėrimet e tij
    pėr t`i zbatuar nė praktikė.

Psalmi 103

Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Isuf Luzaj
    Nga Veshtrusja nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 28-09-2007, 08:48
  2. Fragmente nga Shėn Grigor Teologu
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:40
  3. A ekziston lufta kundėr Islamit?
    Nga Kryeplaku nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 26-08-2006, 15:13
  4. A ekziston flamuri qė u ngrit mė 28 Nėntor 1912 nė Vlorė?!
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 06-08-2006, 07:57
  5. Nese Perendia ekziston... perse sundon e keqia..
    Nga ABIGAIL nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 09-09-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •