Top Channel Albania
Published on Oct 13, 2018
Nuk sht nj legjend, dhe as nj histori imagjinare... Arkeologt edhe sot po krkojn n terren vendodhjen e tij... Prse zbulimi i tij mund t jet epokal? far ka t rrall ky vend? Ndiqni t plot videon e dokumentarit t gazetarit Marin Mema

http://top-channel.tv/programe/gjurme...