Top Channel Albania
Published on Sep 29, 2018
Prballja mes Jul Cezarit dhe Pompeit n Iliri. Prse ilirt ruajtn nj pozicion thuajse asnjans? Cilat jan zbulimet e fundit n Orik q hedhin posht nj pjes t historis s deritanishme? Beteja e madhe afr 'Shkmbit t Kavajs'' Gjurmt, dokumentat, t dhnat e sotme... Mos e humbisni dokumentarin e gazetarit Marin Mema