Prshndetje t gjith antarve dhe moderatorve.
Meq secili prej nesh ka nj prvoj t madhe n prdorimin e pajisjeve teknologjike, sht ndeshur me terminologjin q i prket ksaj fushe. Po ashtu, fjalort e botuar kto koh pr terminologjin kompjuterike kan ndihmuar n standardizimin dhe njsimin e ksaj terminologjie.
Do t m ndihmonit shum, antar nga Kosova dhe Shqipria, duke dhn raste kur kto terma prdoren ndryshe n Kosov e ndryshe n Shqipri.
Ju falnderoj paraprakisht.