pershendetje a eshte dikush ketu qe mediton?
lexova ne website te huaja qe pervec anes se mire te meditimit qe rregullon frymemarrjen, shton perqendrimin, zvogelon stresin/ankthin etj,,
mund te kete edhe ndikime negatime, si psh qon ne pagjumesi, mundesi shikimesh te halucinacioneve dhe largim nga jeta reale ...
ndonje mendim ?