Citim Postuar m par nga pirro10 Lexo Postimin
Cjane keta mo. Ku i keni artistet?
Vetem 18 veta ne proteste.
Ju nuk jeni mire nga trute e kokes qe perkrahni ca pijanece tepolirizuar.
Nuk e kuptoni se zhurmen e duan per te harruar vettingun dhe burgun?
Me e rwndesishmja duhwt teater i ri sepse teatri eshte i kombit dhe jo i artisteve.


teatri i ri ,,,,,,bashke me kullat do ti shitet nje kompanie Kineze