Nje italjan, ne mes te nates, ishte futur ne nje kazan plahrash, ne shqiperi dhe po bente muhabet me nja dy minj qe brenda ne kazan po benin pazarin! njeri donte te blinte djath qe ne fakt qe gellbagje dhe tjetri do blinte mish qe ne te vertete qe pici nje gabeli qe nuk kishte hale ne shtepi...e mire, kaloi atypari nje i forte qe degjoi zhurma ne kazan dhe futi koken te shihte brenda dhe pa italjanin duke u kenaqur me minjte dhe e pyeti italisht - Cfare ben ketu? Me ka rene unaza - ia ktheu italjani. Po ti? Po kerkoj protezat!