"AROME SHQIPERIE" UDHETON DREJT KODRES SE KAVALJONIT PRANE SHKEMBIT TE KAVAJES NE DIALOG ME IVA HIMEN EDHE REALIZUESIT E PISTES DHE RESORTIT TE SPORTIT TE HIPIZMIT. NE FILLIM NE KALANE E VAQARRIT DEGJOJME LEGJENDAT E NJE KODRE BALLKON I TIRANES ANTIKE PREJ ROMES E DERI NE PERANDORINE OSMANE ME HISTORINE E BIXHIT NJE ARISTOKRATI TIRANAS. NE FINALE ME KUZHINIERIN YLLI HASKAJ NE NDROQ TEK PARKU I ASHIKUT , PREZANTOHEN TAVAT ME MISH QINGJI JUFKA DHE RECETA TE VJETRA I CILI AKTUALISHT VIJON TE PUNOJE NE RESTORANTIN E KATIT TE KATERT TE QENDRES RING NE DALJEN PERENDIMORE TE TIRANES.